Thursday, February 5, 2009

spa chocolate truffle shower milk in d house !

checklist :

BBTP 3103 - done
EBTQ 3203 - done
EBTM 4303 - 40%

seeee................???
rajin kan saye ??? [saper lagik nak puji weih..]
kang dah settle semua nak wat note kaler2 plak..
kasik bling2... highlight merah purple biru...
ngeeeeee...
doakan saye cemerlang dan terbilang sem ni eh kawan2..

at last!
singapore - puncak jalil [betol ke?..keke] - ukay perdana - bdr tun hussein onn - putrajaya
sket punyer berliku perjalanan shower milk ku ini..

pape pong..
rumber thangs sama ini pakcik...

sekian dari tuan punye blog aku dier dan kaler cokelet yang berbau cokelet skang nih.. ahakss..

nota kaki : maceh pade kakak cadar pepel, pakcik eQ skru cermin mata tertanggal dan incik shah .. maceh daun keladi eh..

8 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

yuhuuuuuuuuuuuuuu makcik rokiah cekelat

he he he.....meh nak tium cikit...
ada bau cekelat tak?

ha ha ha

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

Sara said...

Sesueii sgt laa ngn title ko tu eakk.. sorry lerr. hajat di hati nak cilok cik kiah pg lunch. tp atas sebab2 yg tak dpt dipaparkan kat sini (muahahaha..) maka t'paksa dicancell again.. len kali ehh

Benedict Bernard said...

waah jauh berjalan shower gel tu .

ayucute said...

ekekeke.... cik kiahhh... aku pung tak jalan cam shower cekelat tue...

makcik rokiah said...

>> bik yanie..
ala malu..meowwwwww.....

>> kak sawa..
next time meeting kat sini bg tau larr..
seb baek semalam x disondol bas..!
kekeke

>> ben..
kekeke

>> kak yu..
cukup lar kite berjln jauh kat temasek tu..

Yati Salem said...

hi ,can we exchnage our banner,if u done have banner i still can postyur link,please let me know after it done.my blog about my addicted making wire jewelry.thank

http://www.riqzmiecreation.blogspot.com/

eQbalzack said...

jimat2 sket guna shower gel tu...hehe

parkchoo said...

terasa mcm nk jilat je bdn cik kiah, ekekeke...