Sunday, February 15, 2009

rajin tahap melampau

bile rajin tahap melampau ..
ni lar hasil nyer..
semalam gie sambut besdey adeq 2..
actually besdey dia on 1st feb..
disebabkan masa dan kemalasan tahap dewa..
so postponed..
semalam baru ade napsu nak celebrate..
beli terompah jek tuk die..
die yang nak..layankannnnn...

beli coklet skali.. terpengaruh ngan ke-cute-tan bear cumel tu sebenarnye..
cute kan..?

masak mihun..

aku expert masak bende nih..

tak caye tanya bas burok...muahahahha..

muffin cokelet ..

resepi dari kak sawa..

sila abaikan bentuk die ..yg penting rase sedap..!

blueberry cheese cake..

1st time buat..

sedap2.. tapi agak keras sket..

kalau nak feeling2 cam secret recipe kene makan bawah matahari terik..

so tak berape nak keras sangat..agagagaggaga...

hantar incik bujal gie service..

best2.. pas ni leh jalan jauh..

amek cik lappy kat time square..

pastu jalan2 skali kat low yatt .. belikan die baju baru..

adeq 2 kate ..'ko beli gambar ni cam jiwa kacau jek..?'

[kacau sangat lar....!!!!]

beli dvd-r ..

nie nak burn gambar ms kat sgpore ari tu..

seblom kene pekik ngan arie baek aku buat...

nie adeq 2..

hepi 21st besdey darling..!!!

13 comments:

mata coklatbiru said...

mcm best je kuih cis tue..
u buat sndiri ke?
i nk mintak post kat i boleh tak???
gagagaga....

mata coklatbiru said...

mcm best je kuih cis tue..
u buat sndiri ke?
i nk mintak post kat i boleh tak???
gagagaga....

Mr Sept said...

Hepi besday too u deq...pandai gak ko msk cik kiah ter

Sara said...

tittle ni sesueii gak .. "sehari bersama cik kiah", hehehe

tp cheesecake tu nmpak sedap ahhh.. silap2 turun dapur k sawa ni kang...

eQbalzack said...

muffin tu pelik benor rupanye...

macam tengah buat masa gempa bumi jerk!

Cik AniS GalaxY said...

sedapnya chess cake 2 cik kiah
besday anis tlg buatkan leh x...sedapppnyaaa..
alporrr jadinya

makcik rokiah said...

mata coklatbiru,
by the time post ..incik posmen tu dah kebas dulu kot..kekeke

mr 9,
pandai sangat larrr...!

k.sawa,
haah kan..sehari jek kasik lansai semua..kekeke

cik anis,
tolong buat?
muahahahhaha... cirit birit kang..
cekgu eQ,
isssshhhh kamu nih..
diam2 sudah..!

basburokklang-banting said...

bik..lame x mkn bihun kame..hulur2 la ke sini..jgn lupe cheesecake n muffin tu skali..

parkchoo said...

sexplen sket knapa muffin tu ada lurahnya yg dh terbukak dan ada yg tertutup rapi??

makcik rokiah said...

cik bas,
aku pon dah lame tak masak mihun tu...

cpc,
tu muffin malu2 tapi mahu..wahh boleh gitew?

MaDihays{Ida} said...

wah.. nampak lazat jer makanan2 tu semua...
pandai gak cik kiah ni masak yer..

NenekPenne said...

eeehhh cik kiah, tak sangka cik kiah pandai masak...wahhhhhh sooo kagumnya nenek, cucu nenek pandai masak!!!!

happy besday untuk adik cucu yang sambut besday tu......

[yAN!e][pUTraJAya] said...

mbak kiah...
nak kasut yg atassssssssss tuuuu
oooo itu incek bujal eh..
rasa2 nyer ada terhon pagi td

hahhahhaha

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************