Tuesday, February 24, 2009

korang pernah mengalaminya tak?

situasi 1

kak, teh ais satu
teh ais panas ke sejuk dik?
????

situasi 2

abang die kerja dekat jek ngan aku..
abang die yang laki ke perempuan?
???

situasi 3

kite jumpe krismas nanti eh
brape ari bulan?
???

berikut ialah contoh2 jawapan balas yang tak berapa nak cerdik..yang kekadang aku tak tau nak balas macamana..kalau korang???

13 comments:

parkchoo said...

mau dipanah petir org yg menanya tu...

sabar cik kiah, manusia ni byk ragamnya dan byk pula soklan bodonya.

[yAN!e][pUTraJAya] said...

ha ha ha
orang cengitu memang SENGAL...

sib baik la bopren aku tak sengal cenggitu...

erk..? aku ada bopren ker?

yg aku tahu....SKANDAL ramai arrrrrrrr


muehehhehhe

windu nak jumpa cik kiah...bila ni acik non?

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

Sara said...

kalu time sabar : repeat ayat die dgn tujuan utk highlight silap die tu smbil t'senyum manis..

kalu time mood meroyan : ehh ko ni bangang ke hape??

basburokklang-banting said...

klu aku, aku carutkan ajer..muahahaha

makcik rokiah said...

cpc,
kekadang kite pon ikot sama blur..
keke

bik yanie,
kompom spesis sengal..

k.sawa,
bagus2..

bik,
carut tu kompom.. walaupon dalam ati..

Kasut pink said...

Bapak banggangnyer soalan..

makcik rokiah said...

kasut pink,
jawapan pon kene bagi secara banggang gakz..
baru die perasan..

Mr Sept said...

sapa orgnya makcik rokiah??

eQbalzack said...

hmmm..abg eq rela jadik 'berukband'...dari menjawab soalan2 bodo tu...hehehe

cik kiah...jom gayut2 nak...hehe

makcik rokiah said...

mr 8,
si polan dan si polan..

bg eQ,
uikss.. saya tak pakai berukband..
abg sorang larr gayut..

ayucute said...

sila rujuk komen no 1...!

ahakss

NenekPenne said...

ha ha ha....
ha ha ha....

situasi
bilik si A yg transparent tu gelap gulita - maknanya tak ada oranglah kan

datang si B bertanyakan pada si C

errr C, A ada tak?

adoiii kalau dah gelap gulita tu maknanya tak ada orang laaaa

nak jer si C jawab...ko buta ker? muahahaha...

kalau dia tanya soklan cenggini
>>>> cik C, A pegi mana?

oklah juga nak menjawabnya....

makcik rokiah said...

nek,
i like ur comment..hahahha..