Wednesday, February 18, 2009

cam hampeh

ari ni gua rock abes..
gie keje dengan contact lense mata kanan jek..
had kiri dah ilang semalam..
pastu carik spek tak jumpe..
cam hampeh..!


tapi ade feel cam malika dalam drama anak bentong..
muahahhahaha..
[sape hon incik bujal ari nih kem salam jek larr.. gua tak layan..]
amacam cukup rock tak??

34 comments:

NenekPenne said...

anak buluh betong?

citer tu pasal apa eh?

nenek kalau citer seram2 bulu ni nek tak gemor.....

len kali buat spare kanta pembesar....muahahaaaa

makcik rokiah said...

ala..
citer hantu..
tapi hantu tak selalu ade larr..
tengok citer nie bab malika nak transformer ke hantu saya tukar channel lain..kekekke

Sara said...

ape kes plak bujal kena honk. sah ko tgh berhemah di jalan raya time tu cik kiah kan..

tp takleh ingat laa cte kerawon last week. glerr kentang laa part die jerit.. "aku nak pulut kuninggggggg... aku laparrrrrrrrrr...". kalu mak kte jerit camtu.. sah kte terjun 3 anak tangga skali gus.. "sowi makk.. nnti kte masak pulut kuning 1 kawah ala2 kenduri nnti". ahakzzz

mata coklatbiru said...

jadi, ape perasaan makcik rokiah menjadi malika utk satu hari tue???
wakakakaka

mata coklatbiru said...

jadi, ape perasaan makcik rokiah menjadi malika utk satu hari tue???
wakakakaka

makcik rokiah said...

huh..
keliwon larr cik kak..
berani tengok kat kedai makan jek..kat umah diharamkan bukak..hahaha..

makcik rokiah said...

mata coklatbiru,
terase i sefofular shiela rusly..ngeh ngeh ngeh..

basburokklang-banting said...

aku rase sebelah lagi ko kene bwk kanta pembesar..ngaaa
cite keliwon tu cam x besh jer..dh berani bukak sorg2 kt umah..ngeeeee

Sara said...

a ahh keliwon.. kekekehh

NenekPenne said...

ooo citer antu...
keliwon tak takut sangat....
tapi citer yang sebelum keliwon tu...pergghhhhhh takut giler..

ada antu ker dalam citer buluh betung tu? (dah ko tak tengok kao tanya buat apa? adohai nenek ni....ahaks....)

@sara: kelakar pulak komen si sara tu.....

basburokklang-banting said...

sblom citer keliwon tu citer puaka niang rapik..meluat plak aku tgk toyol dia yg kecik gigi jongang tu..huduh bangang sungguh..

makcik rokiah said...

MERIAH TUL CERITA HANTU KAT BLOG AKU NIH..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

acik kiah...
meh nak tgk mata mu.
petang kang jmpa di alamanda

hahhahahha

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

NenekPenne said...

@cikkiah: keajaiban pengkomen boleh menjadikan citer pasal tak pakai kontact lens bekembang menjadi citer antu... bestkan

makcik rokiah said...

tau takpe..
takde orang nak kesian kan kite yang ala2 OKU nie..

malas nak pie alamanda beli cont.lense baru..
takut 'terbeli' yang lain...
uwaa... tengah bulan nih..!

Sara said...

Kak Penne- "@sara: kelakar pulak komen si sara tu..... " << agak kalu mak sara bc mau t'guris ati die ..

Iyerr laa cik kiah woiiii... kte kesian sgt laa kat ko nihh... dgn pesanan.. "tgh dok meraba-raba tu jgn plak terngorat kekasih gelap kte ahakzz".

Dimaklumkan kekasih gelap itu refering tu Inchik Anuar Zain yeaa. smbil wink wink kat cik kiah itewww

makcik rokiah said...

wink wink balik kat kakak itew..
muahahhaha..

Cik AniS GalaxY said...

adek malika ker cik kiah nie
wakakaka....lain kali pakai contac lense dari mlm td. xder la sampai ilang lg sblh..hehehe


cik kiah senget
tarik rambut cik kiah...lariikkkkk!!~~

Benedict Bernard said...

sampai sekarang pun aku tak pernah pakai contact lens.. walaupun kenyataannya aku ni potek. .

ayucute said...

potek tue apa eks..????

eQbalzack said...

abg eq pun nak pakai lens macam malika tu jugak laa...

lepas tu ngajar budak2 tuisyen fizik...

confirm SPM semua dapat A1...!!! hahaha

Sara said...
This comment has been removed by a blog administrator.
parkchoo said...

kt sabah, keliwonnya seksi banget!!

MaDihays{Ida} said...

kahkahkah, penakut tengok citer hantu jugak kamu ni rupe2nye.. geng la kita..

Dakjaat™ said...

kuikuikui! ;p sebelah terang sebelah kabur.. macam 3D plak ek? hahahaha! ;p

Dakjaat™ said...

perghh! bahasa sara tu .. tak ingat bangsa tol

NenekPenne said...

@sara: laaa menyorok belakang akak buat apa... she can still see u laaaa.....

NenekPenne said...

@parkchoo: when u see keliwon seksi at sabah, dont let ur 'water' overflow....muahahahahha...

Mr Sept said...

nampak saja cik kiah ni ROCK rupanya penakut...muahaha

Sara said...

alamak... sorry lerr dakjat. cik kiah.. sila laa delete komen ambe tu. ingat kan ahli2 akademi jerkk ada kat sini...

makcik rokiah said...

ahli2 akademi,
komeng larr sampai lebam..

yang bukan ahli akademi,
sila terima seadanya biasa komeng yang lebam itew..
ahaksss..

tak mau tergores dan menang occay..
paham ke korang nie??

Sara said...

hoyeaaa... tq cik kiahh. ur green light mk me happy.. hik hik

makcik rokiah said...

hoyeaaa jugakkk..
**sambil tepuk2 dinding..

NenekPenne said...

orang akademi dah tak heran dgn bahasa2 vulgar ni....kan cik kiah kan...kan cik sarah kan.... :P