Saturday, May 30, 2009

yuna @ bale13






bersama2 dengan cik niena nenong menikmati lagu2 dari norah jones malaysia = YUNA ..
yeaaayyy... giler bes!!




13 comments:

Sawa said...

Bleh tahan gak gmbar2 ko tu.. w/p lum ada speed lite. zzoom sehabis upaya.

p/s: calam p'kenenalan buat cik niena nenong

KaMi said...

best siot berjimba kan.. hehehe...

p/s: tgsn dah mula buat ke? aper cer? mau discuss ka?

nuyuljana said...

huhu.

yuna = cool.

;)

NenekPenne said...

bila kejadian ini berlaku?

kalau kat stadium mesti pack giler,,,, pastu lak nak parking keta jauh benor, pastu nak menapak tu..alahai seksanya....

eden tau satu lagu jer... 'dan sebenarnya'... buat lah sms ringtone... bila ramai orang sms, pening pulak dengar lagu tu byk kali.... ha haha...

makcik rokiah said...

k.sawa : seb baek duduk depan sekali..tu pon dah abes zoom dah..
tapi tggu larr sikit ari nak beli gak..haha

najwa : tggu mood aku datang arr.. haha boleh gituh??

nuyul : yeeaaa.....

nek : jumaat lepas..
pas saya bg msg kat FB nenek..
orang ajak tak nak ikot..apara..

parking ok jek..senang ..
orang pon tak ramai..
kiteorang duduk depan sekali..huhu..

Sawa said...

makcik rokiah said...
k.sawa : seb baek duduk depan sekali..

<< nape cik kiah tak pg mendagu jer trus kat stage tu? hehehe

NenekPenne said...

OOO time tu cik kiah ajak nenek ker? laaa nenek ingat mcm makluman jer....
hak hak hak..
len kali ajak biar terang...

tak per... tak per...lain kali kita ronggeng ya....

Sawa said...

apa lagik.. ronggeng kat sup bangi ehh k penne

(zasss... ajak cik kiah pecut dgn penuh semangatnyer..)

shah said...

err...mana tu yer...yuna buat show...

SiMpleSmArtErMe said...

tuh tempat lepak baru kat Shah Alam la.. dekat kedai2 belakang stadium sebelah Giant.. dekat jer ngan extreme sport arena..

Banyk student UITM lar situ..ngan kiter2 sekali org igt stdnt UITM..huhuhu...

NenekPenne said...

@sara: setakat sara yang pecut tu, nenek boleh pintas ya.....hak hak hak..

@needa: ooo kat situ....

[yAN!e][pUTraJAya] said...

gambar yuna tak mau tgk sangat...
tp tertarik dengan pic makcik kiah gebuuuu....hahhha

SiMpleSmArtErMe said...

Nek..
Jom one fine day..kiter lepak situ plak..