Tuesday, August 11, 2009

entry sentap

komen tu biase2 jek bagi cik kiah... tapi puhleasssssssseeeeeeee larrr.. jangan nak mencarut or melucah tak kene tempat dan tak kenal orang... setakat ilmu yang diajar oleh para pengajar akademi kami aplikasikan sesama kami jek... dan kami mmg dah kenal each other dah lama*hug nenek* dan tau kaler hati masing2.. *hug cekgu sawa plak*.. so bab nak cerita hal dalam dan luar kain tu semua mmg dah jadi biase sbg lawak atau penyedap komen aje...

tapi..

aku tak kenal ko dan ko pon tak kenal aku... *baca dalam nada nyonya mansur* tetiba nak berbual cam tu kan... cam keji lak plaks... euuuuwwwww...

nota celah bedah : ni kira update kannnn?? * sentapz kite kene amaran ngan cekgu akademi..ahaks*


17 comments:

NenekPenne said...

hah tulaaa depa ingat kita ni sesaje nak melucah tak tentu pasal... nak2 lagi kalau jantan yang kita tak kenal batang hidungnya cemana...pesek ker, bulat ker, rompong ker.. kembang setamang ker...... ha ha ha..

kalu pompuan mcm ms.geli tu tak perlah...aaahh pompuan tu bukan melucah tapi kenyataan...kan ms lois lane kan..ha ha ha.... *tersedak minah tu..* ha ha ha..

alah..MK sentap2 manje dgn nenek kan? kan kan.....

hari tu minum coffee kat starbuck ..yang coffee ada jelli tu (new invention from starbuck)... sekali slurp jer dah abis..udah ler reganya RM15.00..uwaaaa....nenek minum tak puas!!!!!!!!

Benedict Bernard said...

dia sengaja feeling cute agaknye..

makcik rokiah said...

tau pon sentapz2 manja... ahaksss...

kite jugak bes kan nek.... huhu..
idop akademi!!

makcik rokiah said...

ben : cute ke? takpe lar...kasik die feeling sorang2..

eh.. cik puan naib pengetua.. cBen ni pon lagi lar lama tak hupdate.. *dengki*

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

hampeh alfonso de albukek nyer itu pengkomen....

gatai!

sentap lak aku baca......geram pun ado....haih!

*Miss Geli^ said...

ha ah..
tetiba sebut nama ai kan??

ai lucah secara solo...tetiba ada orang komen..komen lucah plak tu..
kira salah ai ke??

muahhahaha..

makcik rokiah said...

yanie : gie jirus die ngan sup utara...huh.. padan muka beliau...

kak nogha : trademark ko mmg lar mengundang romen2 yg lucah kak weih.....kalau romen baek mcm tak kene plak..muahahaha..

Sawa said...

"Hidup Akademi Porntasiaaaaaaaaa!!"
ahakzzz

Ntah lerrr... byk org tak paham ngn jiwa gler mengong sengal lg mereng kte nihh. some might say.. "its too much". d others will say.. "alaa ntah apa2 laa korang". yg lg kerek "best kerr dgn gaya korang b'kawan nihh".

my only reply is... "ikut ske aku laaa weihhhhh". bley giteww kan cik kiahzz.

Nota Kaki huhuhu aka kucing cik kiah-saya adalah pelajar senior. bukan cekgu laa cik kiah

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

sup utara?

hahhahhaha....terasa diri ku di perli lite2

hahahhahha

*Miss Geli^ said...

kira korang ni semua pelajar kertu akademi Porntasia ke??

jadi aku apa? Pensibuk?

makcik rokiah said...

kak sawa : kamu dah bley apply jadik cekgu eh... jap lagi kiter roger pengetua.. kalau tak dapat gak kiter rebel..hahaha

yanie : ahaksss...

kak nogha : selamat datang ke akademi porntasia.. sila2 masuk .. jgn lupe mendaftar dengan pengetua dan naib pengetua kami...

mulai hari kamu leh jadik cleaner akademi kami yek... muahahaa...

*Miss Geli^ said...

cilakak..kau dah pancut merata rata..kau suh aku bersihkan..koser..baik aku jadi pengundi saje..hahahhahahaha

Sawa said...

ehh taknak jd cekgu.. jd senior lg beshh. bley slalu buat jahat..

Nota Kaki utk Ms Geli-Jemput masuk ke akademi mehh.. sila duduk (smbil dok pikir nak ragging menda kat student baru nehh). ahakzz

SiMpleSmArtErMe said...

haiyoo..

basburokklang-banting said...

layankan ajer bik..kasik dia sangap sorg2..muahaha..
jijik betul manusia ni..x knl bole nk romen..eh, komen cm2..

basburokklang-banting said...
This comment has been removed by the author.
Kasut Pink said...

bls la "nnt aku ringan2kan tangan aku lempang muke ko"