Thursday, August 6, 2009

just dance

bile..............

boss 1 = meeting
boss 2 = cuti kawen
boss 3 = outstation

rase cam bole wat party liar jek kat opis ni..muahahahahHAHAHAHHAHAHAhahahhaha...
lets just dance..!!


14 comments:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

parti buih jom...cik kiah....

ahahhah

ai seponser sabun cap DAIA

hahhahahha

Kasut Pink said...

wei, ajak kami skali.. G-string ari tu beli x penah cube pakai lg nie.. Yebba..yebaaa **smbil senggol2 vontot** muahahah

Sawa said...

wahhh... pastikan party liar kat opis ko iteww ada makan2 yg beshh tauu. takat buih sepah2 jerrk tak derk kick.
kurang2 mau ada cheese cake bedebah barang sebiji 2

makcik rokiah said...

yanie : jommmmmmmmmmmm...
DAIA???? ermmm leh bawak baju 2 bakul kat umah tu skali ...hehhe..

pinky : isshhhhh... kamu mesti ade.....sape nak menari kat palang tu...hak hak hak...

k.sawa : oit... ni party liar bukan party tupperware ok... huhu..

psstt kak tak nak post resepi beskut raya ke?

Sawa said...

(smbil genyeh mata b'kali2..) tul ke cik kiah nak bakor beskut raya thn ni??

Benedict Bernard said...

astafirullah al azim. kan kita baru sambut nisfu syaban. ni mcm nafsu saban ke.

Kat mana nak wat party tu ??? nak gak itot.. ! kekeke..

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

bila baca komen ben....mula2 insaf kejap..

baca ayat yg last sekali tidak menahan nak gelak....hahahhahha

makcik rokiah said...

tetiba aku insap dgn kata2 cBen...
dah STOP!!!!... semua balikkkkk....

*wink wink sama cik yanie*

hahaha.....

k.sawa : eyemo nak?

NenekPenne said...

tak yahlah pi kenduri kahwen tu...baik ikut kitaorang pi ikea ahad ni....

Sawa said...

NenekPenne said...
tak yahlah pi kenduri kahwen tu...baik ikut kitaorang pi ikea ahad ni....
<< korang gi ikea scr b'jemaah ehh weekend nihh?? (sorbbb... lap air mata yg meleleh)

SiMpleSmArtErMe said...

tak yahlah pi kenduri kahwen tu...baik ikut kitaorang pi ikea ahad ni.... --> beutl2..kak sawa jom la kalau nak itot.. we ols nak tawaf the curve

Elzbt Arden make up and pfume sale kat kompleks 3k matila nekk esok..ala Sabtu Nek busy..

NenekPenne said...

bila nak benti menari ni?

NenekPenne said...

errrr bila nak update blog ni? ha ha ha...

bz sangat ker? ha ha ha...

makcik rokiah said...

abes lar nek dah sound sedas... jap3 nek.. carik bahan dulu...

*pengetua pass gambau terlampau sebijik dua sinih..*