Wednesday, August 19, 2009

minah estet



lokasi : sekitar estet laluan segamat - tangkak

meh tolong doa sama2 ngan cik kiah..
'semoga bdk baju ijau ni cepat dapat ptptn'..
leh isytihar bankrupt aku weihhhhhhhhhh..

berminat bertiger show dgn beliau?
sila ON MEON dan hantar ke 44444
nota kaki rimau : 44444 tu cam no suwey jek ... hahaha..

17 comments:

Benedict Bernard said...

macam kenai on meon tew..

Sawa said...

wakakahh... gmbr time ko sexperiment notebook baru ehh pakcu..

nota kaki: Adakah iteww adalah mke PUAS pengetua akademi ??

*Miss Geli^ said...

itu gambar tang muka je..ce amik gambar bawah meja..

mesti ada makhluk lain tu.

Kasut Pink said...

pengetua byk tunjuk aksi lucah tak? Nnt tiru nota kamo ye cik kiah..

basburokklang-banting said...

ala..x mengghairahkan langsung aksi pengetua time ni..

NenekPenne said...

hai pengetua....

parkchoo said...

Hai Ben! Long time no blogging?

Sawa - tu time aku concentrate time cik kiah bukak spentot..

Miss Geli - bwh meja ada cik kiah, ekeke...

Pinky/Makcik Bas - sila copy aksi video dari cik kiah okeh disudahi dgn serangkap kata lucah "berkongkek sambil bwk kete sampai terbabas, dah tgk harap balas.."

Hai naib pengetua! *wink, wink*

makcik rokiah said...

eh japz..
ni aku salah masuk blog ke...
hahaha...

NenekPenne said...

ha ha ha...ini blog kiah ker blog pengetua? ahkak pun konfuse...

soklannya: apakah cik kiah buat dibawah meja? ha ha...

amboi pantun pengetua....terkesima jap...

erika said...

w0i3!!!!!!!!!!!

sepak hang kang!

da nak dpt ptptn da p0wn..

huuu..

dun w0ri ea syg..

;D

Mr Sept said...

cik kiah buat bawah meja...watperrrr??
lolo n mum kerrr wakakaka..
astaga kurang pahala posa aku..

shah said...

hahahaha...

buai laju-laju...
sampai cucur atap...
apa dalam baju cik kiah...
malu nak cakap...

selamat berposa yer...

makcik rokiah said...

cArie ni tak puase ke?

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

>> mcm beriman jer muka si MEON tu?
hahhaha

ada hati nak wat tiger show ker MEON?

muehehhe...salam puasa cik kiah.....

makcik rokiah said...

hahahHHAHAHAHHAA..
gelak guling2 aku ngan komen yanie...

parkchoo said...

@yani - tempahan tiger show dibuka lps solat terawikh ok.. utk tempahan sila ON MEON dan hantar ke 44444.

CHEDEM said...

lama dowh tak gi zoo...best2