Monday, August 24, 2009

lawatan sambil belajar ke zoo negara

pada cuti sekolah yang lepas.. saya, mama dan kawan mama saya telah pergi ke Zoo Negara..
tiket untuk budak bawah umur macam saya cuma rm8 jek...
dan untuk orang dewasa tapi masih comel dan cute cam cik kiah kawan mama harganya ialah rm15 ;)

saya telah berjumpa dengan pelbagai jenis haiwan yang sangat jinak.. macam burung ni.. die pandai ambil duit dari tangan manusia.. nak2 kalau note merah tu..laju jek.. pandai kan dia?

saya tak tau nama ikan ni.. tapi die nampak macam puasa.. melepek jek kat tepi cermin aquarium tu... rasa macam nak bawak balik opis jek kasik kawan mama bela...
seladang ni kalau wat gulai kawah ok tak?

ini ialah zirafah ;)

kan orang selalu kata besar cam gajah... ni lar gajah nyer kawan2..


ni kawan mama yang muka tak leh control cuaknye.. kakaka



mama.. nak bawak balik kuda ni................!!!!!!!!

13 comments:

NenekPenne said...

siapa yang buat blog ni..confuse nenek...

basburokklang-banting said...

time aku pegi ritu, had kuda bantut tu tgh horny..geli weh dia pny mencanak tu..besar dan panjang..pengetua gerenti kalah..tunang aku kate kuda klu tgk pompuan seksi mmg mcm tu..tu pasal org pggl nafsu kuda..
astaghfirullah..pose ni weh..melucah plak aku kt cni..

*Miss Geli^ said...

ngape sebut nama ai nih??


waahhh...masa ahkak pegi zoo tu ari, itu gajah tengah bersenggama..lagi geli sebab dia punya lagi besar...

cenggana?

parkchoo said...

adakah naz dan nogha horny bila tgk 'size' g mantop tsb dan terus menarik tunang/hasben ke dlm semak berdekatan??

makcik rokiah said...

weih korang ni pose ke idak nih hah??

eh chup.. kura2 bersenggama camne? *tetiba kan*

Sawa said...

makcik rokiah said...
weih korang ni pose ke idak nih hah??
eh chup.. kura2 bersenggama camne? *tetiba kan*
<< kiah. rsnyer kan kura2 kalu kongkek masih lg die cam aksi doggie.. cume ada cengkerang atas bdn die ..
astaghfirullah..aku pun pose gak ni weh. bkn mcm cik kiah tuhh. oppsss

NenekPenne said...

kalau u all semua ada nampak aksi2 lucah tu semua, kenapa tak snap gambarnya? marah ni marah...

Kasut Pink said...

Kurang pahala pose kami bace komen2 mereka.. Iskk.iskk..isk.. bajet pose la kan..ahaks

basburokklang-banting said...

oh..nonek gajah x pernah nmpk lg..bese nengok nonek kucen jer..haha
mau pingsan ni klu nengok nonek gajah..
bukan xnk amik gmbr nonek kude tu nek..tp org tu x bg..dia pasan kitorg dok tgk..hahaha

shah said...

Wawawa, entry dia suci, komen dia 18SX...aku pun posa...kurang pahala posa aku....ni semua cik kiah punya pasal...(wawawa....)

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

>> kuda ku lari gagah berani...jeng jeng jeng...

weh kiah....pi zo0 tak ajak cik yanie eh.......???

jom berbuka posa sama2 meh...

makcik rokiah said...

abg shah : sy takde kene mengena ngan ini gambar... gambar saya pon takde.. kakaka..

mereka2 ni lar bang..tak pose kot gamaknye..

yanie : HUH...bile bile bile???

SiMpleSmArtErMe said...

Chinese look la itu budak..
cute lor..