Saturday, September 12, 2009

aku dia dan coklat

berbekalkan kepada status cik zaza di facebook beliau pada 13 ogos yg lalu dan juga entry INI..



gigih lar cik kiah mencarik di MPH, Alamanda minggu lepas..
sila cari di bahagian Bahan Bancaan Kanak2 yer cos kalau cari di bahagian Novel mmg tak jumpe..
baru tadi abes bace.. over all cerita menarik sesuai untuk remaja *mcm saya* dan orang dewasa juga.. watak Zaza dan Fariz sangat cute, jalan cerita yang ringkas dan 'bersih'.
amaran : jangan baca masa puasa takut korang ngences !
nota coklat : kak lily, bile nak buat aku dia dan kaler coklat pulak? ;)

10 comments:

parkchoo said...

buku pon ke ni kiah?

cedia said...

apa ngences tu cik kiah?ada unsur2x keterlaluan ke?

Benedict Bernard said...

aku rasa penulis tu curi idea dari nama blog kau kan kiah? maybe dulu dia follower kau kot

Sawa said...

harus mintak royalti tuhhh kiahh

"baru tadi abes bace.. over all cerita menarik sesuai untuk remaja *mcm saya*".. bluerkk muntah ijo kauu. opsss saya tidak mengandung yerr

makcik rokiah said...

cpc : coklat tak de kene mengena dgn unsur pon yer pengetua..

cedia : ngences tu melelh ayaq liur lorrr..

ben : aku pon rase cam tu jugak lar...kekekkeke

k.sawa : jap2 tahan bas burok dulu..huhu.. *ampun bik*

DaliaLiyana said...

nak pinjam leh tak??
hehhe....

NenekPenne said...

"jalan cerita yang ringkas dan 'bersih'. " <<<<<<< ooo tak lucah eh? alamak tak besh ah...kalau porno2 baru best.... ha ha ha...

SiMpleSmArtErMe said...

aku dia & cokelat mcm cita cintan cintun jer..x pon kawan-kawan..

tp

kalau aku, dia & warna cokelat x dpt dibyangkan...warna menda apa yg cokelat.. keta?.. gigi palsu?? beg?? hand bag??

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

makcik....

citer cinta kah?
hehhehhee

udacun said...

Hai...
huhu..terasa amat sedeh hari ni...
2mggu sblum balik kg, da tgk buku ni kat MPH, Jusco Taman U.. tp time tu bajet tuk novel da hbs..so ingat nak beli another time...
n smggu lepas tu... p Suria KLCC, tgk kat kinokuniya tapi diz novel da xde..hbs kot...

ni da balik jb.. baru je p MPH,Jusco TMN u.. cari punyer cari.. dats novel da xde. mane nak cr nii??

best sgt ke cte die??? teringin sgt2 nak bc
~kecewa~