Wednesday, September 2, 2009

lagi lagi village view

lokasi : village view, jalan reko, kajang

kita mmg selalu lepak sini pas kelas.. tempat cantek, parking senang dan yg penting makanan nyer pon sedap *ikut tekak aku lar kan*

dulu cik naz nenaz selalu ajak yg kat belakang petronas bangi dekat ngan rimba klasik tu.. now dah ada kat jln reko ni lagi dekat lar...

mana2 member yg dtg umah aku mmg bawak gie sini jek... senang.*selain sop bangi famos amos tu*




ni gambar masa berbuka beberapa hari yang lepas ..






dan ni yang beberape ari sebelum sambut puasa..


terima kaseh belanje kami yang jauh diperantauan nie...........
tapi takpe coz besok mak oyah datang sini yeayyyy.......!!
nota kaki hati gumbira : ye saya tau gambar blur... errrrrrrrr.... fail!
nota kaki geli lintah bulan purnama : had ni ade cam terliur dok?

19 comments:

NenekPenne said...

terliur apanya?

wahhh lagu itu...best best..(rasa mcm sebak laa pulak..eeehh leleh tul minah ni...)

dah tu bila nak makan sama2 kat sini?

parkchoo said...

jalan reko ada rumah persundalan tak?

parkchoo said...

apa jd ngan Old Town? ko gaduh ngan waiter mamat Nepal tu eh?

*Miss Geli^ said...

takat tengok gambar lobang idong ko takde la rasa teliur sangat...

vilej biu ni dah selalu pegi...

tak de teliur sangat la..cobaan membuatkan aku teliur, gagal..

sekian lah

Sawa said...

Ada 1 kat saujana impian rs nyer restoren nihh... had tu taste die cam hampeh la. dah lame k sawa pangkah

erika said...

saya maw jmpe mummy jugak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Benedict Bernard said...

cik kiah latah kau mcm makin kurus sekarang aku tengok..

Benedict Bernard said...

cik kiah latah kau mcm makin kurus sekarang aku tengok..

makcik rokiah said...

NEK : nenek tu bile leh mai??????

cpc : ade, dkt ngan KTM UKM, sebelah kiri ... rumah perkongsian pekerja2 nepal dan vietnam..hahaha..

abg nepal dah balik kampung lar cpc... *ceh abg..*

cik geli : weih.. gi ke dok ayam penyet semalam tu?

k. sawa : lor byk jugak cawangan die area kajang nih..

erika : mummy mau jumpa aku jek.... muahahahahahahahhahahahahhahahahahahha....

ben : tu tanda nyer aku puase dot.. hahaa

basburokklang-banting said...

ari tu aku mkn mee hailam kt cni rase dia haram x sedap!!
atau pon sbb aku tengah hangin ngn tunang aku time tu mee tu jd rs x sdp..lantas aku mengoder ciken cop..
tp akhirnya dia jgk yg habiskan mee dan ciken cop tu smbil aku pujuk2 dia..hahaha

makcik rokiah said...

bik : perghh... pesal aku rase sedap... sbb byk sayur aku rase sedap jek.... perghhhhhhhhh... br kul 915 ni weihhh...

NenekPenne said...

@linda: nek tak familiarlah area kajang tu cucu oi....

SiMpleSmArtErMe said...

ehh..dah pernah pegi.. owwhhh. tih tempat lepak ko ehh cik kiah..

Masa balik cycling ritu singgah kat situ.. tp msa tuh siang hari..x ramai org.. x meriah..

SiMpleSmArtErMe said...

coppp... yenkies hut mcm dah x besh jerr..

makcik rokiah said...

nek : alasannnnnnnnnnn....

k.needa : mlm2 mmg meriah lar...yankies hut tu mmg dari dulu hampeh... harap tempat jek cantek...

Cik Amy Sensei said...

salam...

aduusss...mantapla sume makanan ituuu...

blog kamu best!

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

>> tidak menahan nengok n3 ini
air liur mengalir dengan laju nyer

hahhahhaha blog cik kiah la cik yanie skodeng semlm

layan lagu raya

hahhaha

NenekPenne said...

since needa tau tempat ni.. apa kata needa bawak jer ahkak ke situ...yes how can i forgot u needa.... :P

Anonymous said...

[size=72][color=red][url=http://www.go4you.net/go.php?sid=24]ENTER ON SOFTWARE PORTAL[/url][/color][/size]

[size=46][color=red][url=http://www.go4you.net/go.php?sid=24]DOWNLOAD SOFT![/url][/color][/size]

[img]http://www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/4762671/2/istockphoto_4762671-software-box.jpg[/img]

[size=46][color=red][url=http://www.go4you.net/go.php?sid=24]OEM SOFTWARE[/url][/color][/size]

[size=72][color=red][url=http://www.go4you.net/go.php?sid=24]DOWNLOAD SOFTWARE[/url][/color][/size]

[size=72][b]Load arrorpdiat software programm on PC[/b][/size]
[size=72][b]Cheap arrorpdiat soft to PC[/b][/size]
[size=72][b]Online arrorpdiat soft programm to Mac[/b][/size]

http://www.google.com/