Thursday, September 10, 2009

facebook


katanyer 'social networking' ..


tapi kalau dah bdk2 opis, kawan2 sek rendah, kawan2 sekolah menengah, kawan2 uitm, bdk2 kampung dusun, budak2 kampung sebelah semua pun ade.. camne aku nak bersoSIAL??
camne?

11 comments:

n0n0n said...

wakakakakaka....ntahnye...takde la privasi dlm nk melakukan soSIAL...

*Miss Geli^ said...

ai lagi bahye...

tetiba ex datang sapa ai...laki ai terus meroyan...

nak bersosial cenggana?

eQbalzack said...

abg eq punya kaler rumah tahun ni tema FACEBOOK.....yeah!!!

NenekPenne said...

i still lagi boleh bersoSIAL... tak dak sapa kenai...ee eh... korang kenal kan..aiyakk.... tapi still nak bersoSIAL gak....

kiah, nak paste menda yang pasal tag tu...huh mengong jap ni..

Benedict Bernard said...

dah lah tu cik kiah.. sket sket emo sket sket emo..

meh lunch esok kat sop bangi meh

makcik rokiah said...

nonon : tau takpe..keke

cik geli : hahaha... ko sosial ngan laki ko je udah..

bg eq : fuyoooo wewet...

nenek : baguih3.. jawab tag tu nek jgn tak jawab..

ben : camne aku tak emo bile ko sebut sop bangi tuh... errrr

eh chup sop bangi nyer kedai skang dah cantek dan ade kipas weih..huhu

Sawa said...

ntah nyerr..sbb tu aku dah pernah delete a/c facebook skali before this... ape kes kalu adik bradik, ipar duai, boss pun sume nak add.. ilang nafsu nak b'sosial weihhh

NenekPenne said...

kiah!!!!...tolong ajar cemana nak jawab tag tu... nak paste copy tag pun tak tau mcmmana, apa linknya...tolong tolong...eeh bukan..api!!! api!!! ha ha ha...
kalau sebut api kan ker ramai nak nolong...

erika said...

kak, nonon pggil 0wg bdk kecik..

;)

parkchoo said...

ah, kita anti sosial!

@nek - jerit api api nnt abg bomba yg gorjes dan sasa dtg kang bwk 'paip' besar, hahaha....

NenekPenne said...

@parkchOO: i love 'paip besar'... ha ha ha.... isshhh parkchoo ni.... blue otak ai tau!

@erika: kamu memang budak kecik... ha ha ha..