Tuesday, September 1, 2009

edisi buka puasa bersama rakan2 ku yg mengong =)

lokasi : Ayam Penyet AP, Bandar Baru Bangi
*model tidak berbayar 2 orang itew*

k.nieta, naz nenaz, cik niena nenong


cik kasut pink, cik kiah

abg azik, azik's wifey, azik's junior =)



bagus anak2 ramadhan..



lime juice, cappocino, vanilla, ntah ape ntah tu... keke


jus avocado ni tak sedap sebab rasa avocado.. huh?



the ayam penyet wif sambal pedas gedegang nak mampos api berasap..pheww..










si azik yg poyo.. errrr..



lagi model tak berbayar di gerai pengetua.. PAKCU usual pet shop

lagi model tak berbayar =)

20 comments:

Benedict Bernard said...

isk napa plak tak ujan tuari eh..fefenat aku kat umah berjampi serapah.puooohh puuuhh!

SiMpleSmArtErMe said...

Bestnya tgok jus avokado tuh..

err.. bila ada lagi??.. awat la x buat hari selasa or jumaat.. boleh lagi la nak zastt drp Bukit Jalil nih ke Cheras..

Ben - sejak bila ko menurun nih?? soh ko tgok no ekoq bleh??

SiMpleSmArtErMe said...

Bestnya tgok jus avokado tuh..

err.. bila ada lagi??.. awat la x buat hari selasa or jumaat.. boleh lagi la nak zastt drp Bukit Jalil nih ke Cheras..

Ben - sejak bila ko menurun nih?? soh ko tgok no ekoq bleh??

Sawa said...
This comment has been removed by the author.
parkchoo said...

naz & niena nenot amin tu tingat pak meon kt iklan tv Bio Aura "syukur alhamdulillah"...

Eh korang dtg time CPC g terawih, klu x bole bg ole2 barang dua tiga sex toys kt kedai Pakcu tu, hahaaha...

NenekPenne said...

kat subang taipan pun ado....

tapi servisnya lembab giler..tapi makanan nya sedap giler...

apsal gambar2 tak berapa nak hapening arr? oooh i know why..because i tak ada kat situ...lalalalala....

basburokklang-banting said...

apesal aku mcm org mengandung tuh???

Sawa said...

Mke ko cam nak nangis kat pic no.3 tu linda. ape kess?

makcik rokiah said...

ben : terbukti bomoh mesia lagi power dari bomoh temasik... kekekeke

k.needa : ari tu jek memasing free.. takpe next time area sana plak eh... akak set masa lar kot2 leh gather2... jus tu tak sedap sbb rasa avocado ...serius..

cpc : tu mmg didatangi khas dari bio aura pong..

nek : ape plak... kiteorang gosip hangat ngan abg azik mlm tu...huhu.. bes3..

bik : haah.. bape bulan bik?

k.sawa : terima lah seadanya muka ambe itew kak..sob sob..

eQbalzack said...

cik kiah jalang2 cari makang tak ajak pung...nak majuk 10 tahun...hehe

*Miss Geli^ said...

eh budok,
ce awok ym ahkak jap..
awok buat ahkak terliur nak mkn ayam penyet ni..nak tanya lokasi dll..

ym : cikgeligeli

cepat la..petang ni nak pigi ni

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

bila mau berbuka posa dengan cik yanie....??

sup utara jom....

makcik rokiah said...

abg eq : 10 tahun... habes lar sy bergantung tak bertali camni...

cik geli : zassssss....

yanie : ptg ni punyer menu dah beli dah... ayam golek terbang khas dari subang.. huhu..

besok buka puasa bersama ngan ayah dan bonda yg terchenta..

lusa buka di kampung halaman yg terchenta juga...

mggu dpn bole??? hahaha...

Kaseh said...

yang.. meh alamat ayam penyet ni..kat mana area dia eh.. akak pun nak pi la ptg ni.... terliur beb...

yuyee cap limau said...

awk nie bangi kat area mne??lama dah mengidam nak makan ayam penyet..ayam penyet nie ayam kampung ke??

makcik rokiah said...

kawan2 leh cek website kat sini eh..

http://www.ayampenyet-ap.com/Ap-Contact%20us.html

yuyee : kite bangi kat sek 7 lar... ayam biase kot.. ntah lar..tapi kompom ayam lar..hahaha

Kaseh said...

yang oi . .td ada g berbuka kt ayam penyet wong solo dak? Akak tak pasan la ko ada ke tak dik. . Mata akak dahla rabun pastu ramai gler umat kt wong solo tu. Sib baik da booking awal2 . .

makcik rokiah said...

ada kak...
duk meja no 7... tu pon sket lagi nak kene duk kat bawah khemah.. feeling kenduri kawen plak...

amacam bes tak?

Kaseh said...

besh2 mmg sodappppp giler... sib baik akak da call siap2 order dari umah tau....tak sangka ramai betol...yg dalam khemah tu penuh kan.. akka dok kat meja 16..tak pasan la ko ada ke tak..ramai sgt.. semlm akak order yg utk 7 org mkn tau sebab ingatkan adik akak lelaki sorang tu nak ikut..tiba2 dia malas pegi lak..pastu kitaorg da susah ati la takut tak abeh...sudahnya kan.. licinnn...wakakakaka... mmg sodapp

Matthew said...

You should try Ayam Penyet dekat USJ Taipan. Lagi Kaw, kaw. Depa, ada sambal hijau. Many other menu. A must try place.