Sunday, March 7, 2010

umbai

saje je nak makan2 kat umbai mase cuti raya cina hari tu..
sikit punya ramai lar orang!
kete pon memasing plat W,S,J,B..
haihhhh.. semua pon pakat2 nak makan ikan bakar ke?


gerak dari rumah kul 7malam
sampai umbai kul 9malam
campur jem darab sesat samadengan lapar kuasa kebulur.!
dapat meja kul 10..
makanan sampai kul 11
balik kul 1230am
sampai rumah 2am

phewww.....

bosan


sama bosan

suka sebab adeq 2 yang kene beratur..

segar

kenyang

13 comments:

Benedict Bernard said...

kiah bila nak belanja aku makan kat sana..

ezam said...

macam ada jadual program plak..lengkap..

ahahahaha....

kolo lama sangat better beli ikan pehtu bakar kt laman umah ala2 garden party....

tapi ramai org citer pasal ikan bakar umbai.sedap kah??????

makcik rokiah said...

ben10 : bile cpg itew nk dtg.. lang kite pakat reramai ke situ eh..

ezam : seksa oke nak tggu makanan tu.. ramai sgt orang.

sedap lar kot.. yg buat sedap tu sebab ikan die fresh.

NenekPenne said...

sanggup tu drive ke situ semata2 nak makan ikan bakar.... pegghhh
tapi kalau dah ramai orang memang seksa nak tunggu makanan

sama mcm nenet pi makan seafood kat bagan hailam...punyalah ramai orang... dah lah on the way pegi bergaduh dgn ex... bila sampai, nak amik order pun lambat, bila order, makanan lambat sampai..rasa mcm hangen satu badan....

kiah,, kamu nampak kewanitaan bila pakai baju bunga2 gitu....phewitttt...

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

tak sampai2 sana lagi.. sbb kiter bukan peminat ikan..hahah..

erika said...

wawwawaaaa... sgt c0mel l0r abah n anak 3 die.. eheheheheee

erika said...

wawwawaaaa... sgt c0mel l0r abah n anak 3 die.. eheheheheee

basburokklang-banting said...

lagi sedap klu ianya freeeeeeeee..keh3

catz said...

hi makcik rokiah,
:)
makan di umbai tem ramai org adalah memerlukan kesabaran yang amat tinggi.
ihiks.
err..dah habis jalan2 cari makan kat sekitar jajahan kita tak? banayk gila kedai makan baru.
aummm.

mrs redzuan said...

kat mana tu...?? hikhik

parkmeon said...

weih dtg kampung aku x bg salam apatah lg calling2...

niway, time tu ai kt lithuania..

shah said...

Haiyo, sedapnya...tapi kita suka lagi makan kat Kuala Selangor...sedapnya...haiyo.....

Sawa said...

pandang kat tempat lain, tp tetap tegar bg peace v... superb laa kiah