Friday, March 26, 2010

uncle jilli's jacket potato

hasil rembatan pasar malam putrajaya hari ini ...


sedap ke? sebagai seorang hantu cheese **kejap hantu kejap orang? :D**
sedap jer.. sebab dia cheese + kentang semata2..
minggu depan nak test meat cheese plak..

5 comments:

NenekPenne said...

sedap.... memang sedap
cant wait for fasting month to come sebab kat USJ ni menda ni hanya jumpa time pasar ramadhan jew... time lain tak tau mana nak cari...

ezam said...

merembesss!!!!!!!!!!!!!!

khairul said...

wahhhh.....mcm sedap banget tp kureng sikit dgn kentang2 ni...selain kentang ada????? :)

@xiM said...

sesungguhnya saya tak makan cheese..jadi no vote from me..hehe

makcik rokiah said...

net : rsnyer kat pasar malam putrajaya ni cam selalu ade je.. tp sy tak berkesempatan nak terjah lagi..ermmm..

ezam : ngences!!!

kerol : semua kentang cik kerol :P

axim : so afundi keluar lar ni? haha