Thursday, April 2, 2009

jauhkan anak anda dari pemuda ini..

ahhh... patung pon jadik larr...

suspek yang dikehendaki [dalam keadaan cedera parah] bersama rakan beliau dilihat sedang menuju ke restoren *tak ingat nama*..hahahha.. di sekitar melaka..

16 comments:

Cik AniS GalaxY said...

oit...
lucah2
harap maklum....cm ner exam cik kiah
ok ker semuanya

Benedict Bernard said...

wei sungai putat ke tu cik kiah..

aku kenal suspect tu.

makcik rokiah said...

cik anis,
exam ok jek...orang nye jek tak berapa nak ok...uwaaaaaa...

ben,
aku rase larr.. aku kan pelupe.. restoren nelayan kot..

ko kenal ke ben?? hahahaha aku cilok gambar ko tau..

makcik rokiah said...

cik anis,
exam ok jek...orang nye jek tak berapa nak ok...uwaaaaaa...

ben,
aku rase larr.. aku kan pelupe.. restoren nelayan kot..

ko kenal ke ben?? hahahaha aku cilok gambar ko tau..

basburokklang-banting said...

awatnyer kak yu tu..t'tonggeng2..

parkchoo said...

tertonggeng sbb sik lemak berat sebelah...

**larikkkkk nyorok dlm esbok. shhhh, jgn bgtau makcik tu**

makcik rokiah said...

makcik bas,
cpc,
dieorang dah jadik spesis oku time tu..hahahha..

Cik AniS GalaxY said...

kah kah...slm perkenalang buat makcik jugak..

kamoo asal mana??
keje mana??
sowi ler byk tny
kite kan baru kenal....hahaha

cik kiah ronggeng sgt senget

Sara said...

hoyeaaa.. ko dah abis exam. pak meon pun dah blk dr outstation. wc back to class bebehh

Mr Sept said...

entry balas dendam ker cik kiah... x terguris pung...ehhh apsal ayue garu bontot!! cebok x cuci ker wakakaka

Benedict Bernard said...

aiyoo...cilok je lah gambar.. tak kisah pun.. kita kan sedara.. ! kekeke.. !

Kasut Pink said...

berak x basuh ke garu bontot tu? wakakakaka...


** larikk..bukak esbox ade cPC plak, nyorok dlm oven, mak aii..asal paneh benor nie??**

ayucute said...

hahahahaha tak lucah langsung pic ittew...!

cik kiah... siap lar ko...!!!

makcik rokiah said...

cik anis,
wah soalan...byk betol..satu soklan singgit yek..igt free?? hahaha

k.sawa,
ade satu paper lagik isnin.. adeh..

mr sept,
eh tak terguris ke? eh kamu ke suspek tersebut? ahaksss..

cBen,
memaceh..ahaks

kasut pink,
agaknye kot

cAyu itew,
siap nak gie mane cik kak?

MaDihays{Ida} said...

.......

NenekPenne said...

mood hari ni kureng untuk melucah...
astaga
budak2ni insaf lah ko orang sebelum ko orang diinsafkan.... :P