Saturday, April 18, 2009

macam macam ada tapi bukan astro eh

malam khamis lepas kot ..[tak berape nak ingat ].. gie carik gerai Mali's Corner seperti yang dicanangkan oleh abg kiddin dalam FB die..

berdekatan dengan UTAR Setapak .. dekat jugak ngan Danau Kota .. pas makan leh shupping..



sedap.. dan menghairahkan ! .. tapi sayang malam tu udang tak berapa nak fresh.. kalau fresh ngan kepala udang tu licin kot..

pegi ngan adeq 2 ..

layan diri dan kene beratur panjang .. gile ramai orang ok..

tapi jangan risau.. dieorang masak cepat..

owhh.. sebelah meja cik kiah ade artis ntah nama ape aku bukan ingat pon..
tak glemer takpe.. hehe




iklan jap : abg arie kate kaki aku cam jantan .. seb baek ade inai .. muahahaha..




siang tu ade Roadshow MAS kat Kompleks D..
nak tau hadiah cabutan bertuah die ape???
tiket penerbangan pergi dan balik untuk 2 orang BUSINESS CLASS ke :
1. Paris
2. London
3. Perth
4. Bali
5. MULU Sarawak
6. Batam Indonesia
mak ai.. tapi cik kiah tak dak tuah aritu ..
ala tak heran pon .. [balik rumah meraung tepi esbok weihh !!]



nek .. kite dah tengok cerita nie.. mmg same ngan cerita korea yg saye tengok dulu .. cume had ni lagi touching coz paham sket bahasa die tu kan.. kampung london lar kate kan ..hahaha

sambil2 layan criter tu ..
had ni kalau ade colek mesti besh ek .. takde colek pong licin..!

iklan lagik : pesal mamat ni nyanyi best skrg nie ahhh???
hilang dah suara sengau die..
chaiyuk TOMOK..!
type (YES or YA) space TOMOK and send it to 33399

11 comments:

Sawa said...

Best ke cte tu cik kiah? ada aksi kinky lg horny ke tak? kalu takde maleh nak nengok

Benedict Bernard said...

cik kiah nanti blanja aku kat situ..

macha_sezs said...

pe kabo cik kiah?
lama tak dengo kabo.

parkchoo said...

Mali's corner ni ada kena mengena ngan restoran Mali kt dengkil tu ke?

cd porn pinjam tuari bila nk pulangkan cik kiah? ada wat pektikel ke?

aah si tomok tu pak meon punya la anti dulu tp skang ni tgk performance dia ok lak, kipidap la..

basburokklang-banting said...

tomok tu x-bf kite..nganganga
tingat zaman gonjeng dulu..F2 klu x silap..
tulis surat chenta kt kekasih tp kt bawah tulis..yang benar-awek tomok..
hahaha..cam celaka jer..
betapa terguris'y kekasihku itew..
t'guris2 pon dh jadi tunang aku skrg..haha

Kasut Pink said...

hahah.. naz,adeq dulu kasik surat kat syuk pemain bass newboys.. Kitaorg satu geng bg surat & berlumba sape yg dibalas kire menang.. Tibe time kami lak syuk balas.. hahaha..mmg kelakar.. Suke gile kat newboys dulu tp budak laki anti giler... Pstt..kami ade cd karaoke 1st album newboys..huhuhu


Tomok cam ade hrpn leh menang jer.. mase die nyanyik lagu umbrella mmg besh sgt..

shabudin said...

wah, summarize semua sekali yer..senang sikit...betul tu, ramai yang dah suka kat Tomok...sebab tak de sengau...tetiba jer dia jadi seorang yang lincah...

mrs redzuan said...

belanjaaa....belanjaaaa,,,hehe

Mr Sept said...

aku x suka tomok tp aku sokong amylea...syg dia dah terkluar...

Mr Sept said...

kaki cik dah feminin...dah improve kipidap cik kiah...

NenekPenne said...

baru ni mesia betul2 pilih seorang penghibur untuk menang One in a Million......... kalau tak dulu entah sapa2 laaa....

hah bukan ker best citer lake house tu....