Monday, April 13, 2009

ketua segala lanun

nak ajak adeq 2 pi tengok wayang die keje malam plak..
nak ajak opismate.. takde dah puak2 aku nak tengok wayang..

tu lar.. carik pasal lagik dengan housemate ..
macam larr kamu tu ramai kawan sangat...!!!

aku nak tengok 'HE'S JUST NOT THAT INTO YOU' ......... mcm yg kak needa dah tengok tu...
dvd pirate dah kuar blom arr kak???

28 comments:

parkchoo said...

kita dh lama x g tgk wayang kerana:

1) kedai dvd kt puchong buat sale RM6sekeping (DVD9 ok! gamba clear, bunyi pun clear)

2) kekadang kita donlod je, hehehe..

Kasut Pink said...

wei, jom gi tgk abg kami si vin diesel kat panggung jom pehtu lepak ramal junction...

Umah kami da jauh wei..sob..sob..sob..

makcik rokiah said...

cpc,
kedai dvd area kajang byk cerita japun ngan cine jek...lain cerita nak pi carik kat pasar malam jek kekdahnya...

btw..meh lempau barang sekeping dua aksi terlampau..hahhaa

budak pinkkkkkkkk!!!!!!!
jom....!!!!!
bile??? kul brape?

Sara said...

k sawa pun dah jarang tgk wayang sbb.. askar2 wataniah iteww sure nak ngekut. pehtu kang nak kencing. pehtu lapar, pehtu penat, pehtu ngantuk.. iskk baik tggu dvd kuar jerk

basburokklang-banting said...

last week 2x kite tgk wayang..citer shunjoku incident tu best jgk..tgk fast n furious kite bole lyn tdo memula tu..hak2..bkn ape..kite pnt sgt time tu..nk xkn lyn gak la buah hati g tgk wayang..paling muke arah bertentangan then kite lelap sebarang dua..mn dia tau kite tdo kan..keh3

makcik rokiah said...

kak sawa,
lain kali recruit dulu askar2 berkenaan... br leh ajak berjimbajimba..

cik bas,
fnf tu bes ke? kekadang ble orang kate bes.. time tu larr kite lyn sengguk kan..

parkchoo said...

cik kiah - kita baru beli The Reader . Masa gi Perak ari tu bwk mat salleh dia soh tgk citer ni, katanya best. Apa tak bestnya, 30% citer tu aksi2 bogel, ahaks... Kate Winslet bogel seyyyy!!

**lempau patplo keping cd2 lucah kt cik kiah**

makcik rokiah said...

cpc,
apara... orang dah khatam dah criter tu..ahaksss..

tengok cite ni teringat kat makcik bas burok ..hahahaha

*adakah makcik bas vogel sama??*

basburokklang-banting said...

asal vogel2 jer ingt aku yer..

Sara said...

a ahh.. nape tu naz? adakah ko ske b'vogel kat umah?
cb sexplaint skt

Kasut Pink said...

Nnt kami clearkan dulu jadual ngan scandal2 kami, kami roger kamu..

basburokklang-banting said...

aku nk ikottttttt..
pstikan jgk citer tu x membuat aku terlelap yer..
tp ari rabu ni x bole yer..hehe

Mr Sept said...

nak tgk porno ajer mood horney ni kekeke

makcik rokiah said...

kak sawa,
naz pernah wat aksi vogel dalam dvd "aku dan mr warex mandi bersama di taman pinggiran putra" ..

cik bas+cik pinky,
bile tu wei.. dak kecik ni bz jek memanjang..

mr sept,
ko bkn hari2 ke horny?

basburokklang-banting said...

ooo..yg tu separa vogel la bik..
ade lagi aksi terlampau..hak2

basburokklang-banting said...
This comment has been removed by the author.
NenekPenne said...

apa parkchoo? ada aksi vogel-vogel? ces menyesal tak beli hari tu..
ni ada satu kedai kat uptown...prghhh clear giler dia punya dvd haram.... satu hari beli dvd citer xman yang heboh2 kata leak kat market tu... clear giler tapi sayang....ada babak yang tak full edited..nampak wayar2 tergantung kat badan xman yang terbang2 tu....ha ha ha..padan muko laki den.....

Cik AniS GalaxY said...

2 la ko cik kiah
sape suh gadoh2 kan dah ssh
pas nie nk gi tgk wyg gi sorg2 la ek...huhu


psst : sian gak dgn cik kiah. meh le i tmnkan u..kikiki
i sian jadi anis..mlm i jd mohd anis...hahahaha

SiMpleSmArtErMe said...

Gi tgok muvi la..baru best..DVD x sure la plak..maleh nak beli DVD sbb pas tuh confirm x tgok dah.

Best ohh..citer tuh --> ku terkenang zaman silam esp watak GiGi tuh..ader la terkena ikett..klw citer korang sure x percaya kan??..kekek..

makcik rokiah said...

cik bas,
yg terlampau tu dah kuar cd blom??

cik mohd anis,
hahaha.. tak sangka i you..

kak needa,
dah tengok dah kak...
Gigi tu kiut ..sian die.. crite larr weihh..

makcik rokiah said...

nek,
stock vogel kat pakcuk mmg byk..
kalau separa vogel kat makcik bas yek..keke

makcik rokiah said...

kite dah tengok dah cerita ni malam semalam ngan adek..

bintang = 3/5 kot..

ok larr biase2 jek.. kejap ketawe terbahak2 kejap dah terlelap pastu tertido pastu terlelap balik..hahahah

Sara said...

itu cik kiah-t'tido bl part cte tak best.

kalu naz & cik abe?-die plak buat wayang kot.. :D

basburokklang-banting said...

ala kak sawa ni..jgn la ckp kt cni..malu kite..kang org dok skodeng kite buat wayang..
yer la tu..aku yg dengkur gamaknyer..hahaha
malam ni nk tgk jgn tegur..klu x best aku sumpah hantu2 tu..

nota kukukakiku : bik!!..apesal kek kt n3 atas tu hangus terbakar??hahaha..hang tutup komen c2 aku bukak komen cni..jgn marah ha..nnt kene jual..

shabudin said...

tak nak ajak kita sekali ker....

Sara said...

ntah kan.. oleh yg demikian.. meh ler kte romen smbil kutuk kek cik kiah yg hangitt scr b'jemaah.. wakakahhh

makcik rokiah said...

cik bas,
wah bukak komen kat sini ke?

incik shah,
jum gie nengok fast n furious nak

kak sawa,
hahahahah...
hampeh..!

NenekPenne said...

layarilah komen ambe kat entry chis kek panahan petir....mauahahahahhaa