Friday, April 10, 2009

rasa mau terbang, hati melayang-layang tapi mood mau karok..jum cik peah..

ini time aku rase cam nak terbang jek sampai kampung jawa baru..
korang tau ke kampung jawa baru tu kat mane??
arrghh .. perasaan = sangat tak best.

11 comments:

parkchoo said...

kg jawa baru kt chaah eh cik kiah??

kt melaka ada kg jawa, kt klang pun ada kg jawa...

ahh Hidup Jawa!!

basburokklang-banting said...

nk g karok????
nk itotttt!!!

Cik AniS GalaxY said...

cik kiah mula meroyan bile nk terjah kpg jawa baru..hahaha

sesiapa yg ikt cik kiah sure2 akan meroyan sama...lareeeeeeekkk

makcik rokiah said...

cpc,
yerghhh...idop jaworld..!

cik bas,
jummmmmmmmmmmmmmmmmm...

cik anis,
cik anis nak ikut same meroyan ke?..ahks..

SiMpleSmArtErMe said...

Mender tuh...x paham??

Karok tu mender??

SiMpleSmArtErMe said...

Mender tuh...x paham??

Karok tu mender??

ayucute said...

karok tue korek idong namanyer... hahahahaha

Sara said...

agak kalu nak gi karok.. pastikan cik kiah "sediakan payung sblum ujan".. dgn penuh pantas.. menyorokkan diri

makcik rokiah said...

karok = karaoke ..
ye kawan2... hehehe..

amvoi cSawa itew... x sayang payung ke..?

Benedict Bernard said...

negeri aku pun ada kampung jawa occay.> !

Mr Sept said...

kat penang pun ada kampung jawa... aku nak itut ko terbang jgk cik kiah..