Tuesday, April 7, 2009

jimba jimba


exam kite sangat tak besh....
arrghhh.. rase cam nak bunuh orang jek nih..


gud luck untuk yang baru nak exam tu ek..
pasni leh lar kite berjimba jimba..yes yes yes..!!

15 comments:

Sara said...

layan jimba ngn cik kiah.. yah yahh.. oppss.. br jer aku nak romen thp melampau, tp blog cik kiah ni takleh..

turn to mood supan sml

makcik rokiah said...

ala tak besh arr cam tu..

**gelek kak sawa ... gelek..**

SiMpleSmArtErMe said...

ahaks...selamat xm lah yer..!!

Cik AniS GalaxY said...

berjimba jimba x best
berdisko lor best...lg best dlm kelambu..opsss
hahha...

cik kiah r nie ngajar gue lucah...

ayucute said...

jap aku nak flash back cik kiah nari gelek masa kat rawang tuari... ekekekekeke

Benedict Bernard said...

confim kau fail.. kekekekeke!

makcik rokiah said...

kak needa,
selamat dah..

cik anis,
bagus2 kipidap..

cAyu,
ari tu aku gelek ke?
aku pon dh tak ingat..

ben,
woiiii..!!!!

Mr Sept said...

bontot ko ngan bontot kakyu ko mmg sesuai sgt bergelek... saiz patpulo hengget kan!!!

parkchoo said...

jimba tu apa? jima' pak meon tau la, ekekeke...

jom berjima'....

makcik rokiah said...

mr sept,
same ek??... ok kak yu leh jadik partner..

ah fuck choo,
hahahahha... jimba tu jima' larr dalam erti kate sopan die..
siyut jek..!

parkchoo said...

hahaha, aah supan la sgt...

Kasut Pink said...

wei, no time 2 gedikz2 santai kat ramal junction lor sejak da duk jauh nie... Nnt ar set time bebetoi... Aku nk mkn sate kat ctu..mantop!!

basburokklang-banting said...

aku nk ikot wei!!
dh lame aku x berjimba2 ngn korg..

eQbalzack said...

wahhhhhhhhhhhhhhhh...mentang2 dah abes exam. siap tukar layout blog lagik! jeles ni!

siapla nanti...abg eq lepas exam nak buat layout twinkle2 little star plak!

NenekPenne said...

jimba tu apa? kita tak tau
kalau jimbara tu kita taulah....
ooo eksyen dah abis exam eh?

aaah tengah pulun buat projek mandarin dalam bentuk cd guna movie maker...adoiii laaa.. tak susah buatnya tapi complicated.... gamaknya cengginilah orang kalau buat filem ya..