Friday, August 28, 2009

pak kuning dan mak kuning


ni ikan cik kiah..
pak kuning dan mak kuning nama mereka ;)

ni anak2 mereka ... ade lar 11 ekor semuanya.. hebatkan??
*kalau bela ikan keli ni harus kaya...ahakss*


tak raya lagi biskut raya aku dah separuh... sape amek ni weihhhhh!!!!!.. ahakss..


pak kuning ngan mak kuning duk dalam balang milo jek korang...
kesian kan?? huhu..


selamat menyambut hari kemerdekaan yg ke 52 untuk semua..
sape yang balik kampung tu berhati2 di jalan raya yer.. ;)

untuk yang berkenaan ;)







lagi info kat sini : http://www.ayampenyet-ap.com/index.html

ape2 hal roger bibik saya ye.. coz die jek yang pernah sampai sana..kekeke
dengan pesanan hari raya : bila nak beli bas baru bik???

Monday, August 24, 2009

lawatan sambil belajar ke zoo negara

pada cuti sekolah yang lepas.. saya, mama dan kawan mama saya telah pergi ke Zoo Negara..
tiket untuk budak bawah umur macam saya cuma rm8 jek...
dan untuk orang dewasa tapi masih comel dan cute cam cik kiah kawan mama harganya ialah rm15 ;)

saya telah berjumpa dengan pelbagai jenis haiwan yang sangat jinak.. macam burung ni.. die pandai ambil duit dari tangan manusia.. nak2 kalau note merah tu..laju jek.. pandai kan dia?

saya tak tau nama ikan ni.. tapi die nampak macam puasa.. melepek jek kat tepi cermin aquarium tu... rasa macam nak bawak balik opis jek kasik kawan mama bela...
seladang ni kalau wat gulai kawah ok tak?

ini ialah zirafah ;)

kan orang selalu kata besar cam gajah... ni lar gajah nyer kawan2..


ni kawan mama yang muka tak leh control cuaknye.. kakaka



mama.. nak bawak balik kuda ni................!!!!!!!!

Wednesday, August 19, 2009

minah estet



lokasi : sekitar estet laluan segamat - tangkak

meh tolong doa sama2 ngan cik kiah..
'semoga bdk baju ijau ni cepat dapat ptptn'..
leh isytihar bankrupt aku weihhhhhhhhhh..

berminat bertiger show dgn beliau?
sila ON MEON dan hantar ke 44444
nota kaki rimau : 44444 tu cam no suwey jek ... hahaha..

Tuesday, August 11, 2009

entry sentap

komen tu biase2 jek bagi cik kiah... tapi puhleasssssssseeeeeeee larrr.. jangan nak mencarut or melucah tak kene tempat dan tak kenal orang... setakat ilmu yang diajar oleh para pengajar akademi kami aplikasikan sesama kami jek... dan kami mmg dah kenal each other dah lama*hug nenek* dan tau kaler hati masing2.. *hug cekgu sawa plak*.. so bab nak cerita hal dalam dan luar kain tu semua mmg dah jadi biase sbg lawak atau penyedap komen aje...

tapi..

aku tak kenal ko dan ko pon tak kenal aku... *baca dalam nada nyonya mansur* tetiba nak berbual cam tu kan... cam keji lak plaks... euuuuwwwww...

nota celah bedah : ni kira update kannnn?? * sentapz kite kene amaran ngan cekgu akademi..ahaks*


Thursday, August 6, 2009

just dance

bile..............

boss 1 = meeting
boss 2 = cuti kawen
boss 3 = outstation

rase cam bole wat party liar jek kat opis ni..muahahahahHAHAHAHHAHAHAhahahhaha...
lets just dance..!!


Monday, August 3, 2009

Floria'09 Putrajaya


















patut pon mase ketik tadi teringat.. macam pernah kulihat orked ini .. tapi dimana ya??
cube cek SINI
samakan?? heh.













ini adalah hasil selepas ketidakupayaan menjawab exam dgn bersungguh2 tadi..
letih senah weih..!!!