Thursday, January 8, 2009

B.U.N.G.A. ... orked lah...

pada cuti sekolah yang lepas saya dan rakan2 pergi ke taman orked ..
sebelom masuk pakcik sponsor telah membayarkan duet tiket dengan harga $5.. **time kaseh kepada pakcik sponsor..
waktu itu ramai pengunjung2 lain yang datang untuk menikmati keindahan bunga orked disini..

kalau mak saya nampak tentu die nak buat rumah dalam taman ni..

semua bunga dalam taman ni cantek..!

saya soker sebab kaler purple..!

ni kawan saya dari nepal.. **hahahaha...

ni lagi sorang kawan saya yang terencat ngan kumpulan Boney M.. ** sangat oldskul..!

saya tak kenal dier.. tapi dier lawa.. lagi lawa bergambar ngan orked pink itew.!

ini pakcik sponsor.. maceh pada pakcik sponsor.. nanti saya suruh cekgu pengetua saya belanja kamu sop bangi..!
sekian karangan saya.. sila muntah dalam bas burokklang-banting..!

16 comments:

Dakjaat™ said...

nama ape ek?? hehehe!

hello to u anyway ... =)

nak tanya la .. tempat ni katner?? bangi ke?? lawa la tempat tu .. terutama sekali pics yang last tu .. suke tengok kolam air tu ...

kot2 boleh mandi manda kat situ .. tanpa pakai apa2 .. hahahahahaa! ;p

memang menjadi tumpuan ramai .. terutamanya press .
hahahahahah!

neway .. i love that orked park!

makcik rokiah said...

amvoi..

perasan celebrity ker..siap press bagai..?

Benedict Bernard said...

terkekek badak aku tengok gambar ayu old skool tu. apa apa pun comey gak budak yg bergambar dgn cik kiah yg last pic tu.

semuga blog cik kiah tidak di LAKNATI allah.. hehehe.. !!!!

basburokklang-banting said...

wah2..muntah kasi kt den yer..orkid tu len kali ambik msk dlm beg..mak ekau mst suko..

basburokklang-banting said...
This comment has been removed by the author.
makcik rokiah said...

semoga bas burok itew tak dilaknati Allah jugak..amen..

parkchoo said...

pengetua okey je bunjer daktu kt sop bangi..

eh orked pink tu dia tanam pakai rambut cik kiah ke?

makcik rokiah said...

tak rambut kak yu..hahaha

basburokklang-banting said...

sib bek bkn rmbt den..ekeke..tu dok dkt2 rmbt tu xde bau ker?

Sara said...

Iskk tu cam bulu ape jerr kann... ahakzz

"saya tak kenal dier.. tapi dier lawa.. lagi lawa bergambar ngan orked pink itew..." (larik cari basburok..) kekekehh

makcik rokiah said...

>> tu bukan rambut yer kawan2 sekalian..tak taw ape tp yg penting bukan rambut..!!

..tak pesal2 rambut tu lagik glemer dr aku.. ceh.!

>> sila baca amaran kat bawah skali tu yerk cSawa itew..

"sila muntah dalam bas burokklang-banting..!"

wakakakaka..

basburokklang-banting said...

basburok tkr gear 2 trs pecut g klang..keh3..ssggh'y kak sawa x dpt mengejarnya..

zay said...

ALA asyik2 sup tulang bangi..
tampat lain laaa
buatlah hari ahad ker....
saje mcm tak nak pelawa nenek....
babat kan...

makcik rokiah said...

nenekkkkkkkkkkk....!!

dah tu tunggu2 sesi makan2 kat kepong lambat bebenor wat ar kat bangi..ahakss...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

tu dia..
bila makcik rokiah bergambar bersama orked kata nyer...

jadi ler ROKIAH RONGGENG..opss..salah2...ROKIAH BUNGA ORKED....

bukan ROKIAH BUNGA LESTARI oke..

hehehhehe

(^_^)

::_Yanie Putrajaya_::


*********************************

NenekPenne said...

geram betul aku dgn cucu aku sorang ni....kiah!!!!

jom arrr buat gath kat memana....tempat biasa...rumah orang tu....rumah siapa? rumah sawa...ha ha ha...kesian sawa.......