Monday, March 16, 2009

hari nak hujan .. jom kita balik

huh.
tadi ade orang perli kenapa aku nak sangat pegi tanjung piai..
ko pernah pegi ke halim hah??



ade satu mamat tu ajak pi thailand..
die ingat aku leh jual kot kat thailand tu..??



ade orang yang dah janji nak bawak aku gie comeran..
sape larr orang tu ek??
yan ko ade tersedak tak 2 3 hari nih??



pastu sabtu lepas pas balik kenduri umah shidah
amien, yan ngan aku tetiba jadik kroni nak wat rombongan ke langkawi
nak paw mamat tukang masak kat sana tu..


tapi....

boleh tak aku niat macam nih??


"sahaja aku tak nak jalan2 buang duet dengan niat nak kumpul duit..
nak beli bende ni.."




aku tak tahan sey hari2 kene bakor ngan member yg ade D80 tu..
huh.

13 comments:

NenekPenne said...

adakah anda betul2 perlukan kamera itew?

dont drink, eat and romen while driving ...muahhaaa.....

think wisely..rasanya lebih afdal kalau duit beli tu banjer kroni makan2 ......ha ha ah......

nak itot pi tanjung piai... dgn muka ala2 innocent...ajaklah akak..ajaklah akak...ha ha ha...

Benedict Bernard said...

tul tu cakap nek sean penn. Kalau minat mcm CPG giler tew bole lah beli camera. Tu pun CPG tu bertahun gak baru dia beli, bukannye on the spot. Padahal CPG giler tu dah dua tiga tahun pakai camera cikai je.

Tapi kalau nafsu dah tercanak2 gak nak beli. Sila lah kumpul duit. tak pun ajak kawan2 main kutu then ambik no 1.. hehe.. cepat lah tu dpt camera..

makcik rokiah said...

nek,
huhu..memang lar tak berapa nak memerlukan nya ... tapi demi memenuhi nafsu serakah saya nie...habes pikir dah nie..

ben,
cadang nye cam tu larr..dapat duet kutu nak gie beli..

tapi berapa sen sangat larr duet kutu aku tu..

nak jek aku wat derma kilat akat opis nih..

Mr Sept said...

ok jgk ko beli kamera tu bleh amik pix kitaorg yg cute2 ni.. nak cepat suruh cBen sponsor huhuhu

basburokklang-banting said...

besar sungguh nafsu serakah kau yer bik..

NenekPenne said...

beli lah cik kiah, lagipun tu duit cik kiah...muahahha.... kat opis nenek ada main kutu...RM100.00 untuk 10 orang...perghhh ...dapat beli laptop satu...yahooo....tapi kalau cik kiah nak lagi byk, mainlah kutu RM1000.00 sebulan...lagi byk ooooo...ahaks...

tau naper akak tak bawa kamera kalau jumpa kengkawan? *mcmlah ada kamera*... sebabnya nanti muka nenek tak ada dalam gambar sebab sebuk ketik gambar orang lain.... ahaks...

Sara said...

Hallopp cik kiah ku cayang.com.my... beli jgn tak beli. kte keja penat b'sengkang mata kalu tak dpt penuhi kehendak diri pun buat hape. tul tak? selagi single mingle nihh... chaiyokkk.. agi idup agi ngelaban..(ehh tul ke ayat ni? ahhh pedulikk.. blasah jerkk)

shah said...

wah...sentap la pulak cik kiah nak beli ni...beli jer cepat2...jgn tunggu lama2...kita ni jer tak dapat lagi nak beli 450D ni...huhuhuhu...benci...duit tarak...

makcik rokiah said...

incik 9 september,
cBen nak sponsor?
adakah cBen itew bafuck ayam?

makcik bas burok menten kiut,
itew baru 1 bik..ada byk lagik..

nenek penne vouge d vass,
"sebabnya nanti muka nenek tak ada dalam gambar sebab sebuk ketik gambar orang lain...."
<< ko mmg bijak nek...

makcik sawa isteri mithali,
ye..agi idup agi ngelaban..!! akan ku usahakan ..!! yerghh..

incik shah buat cuppies 'well get soon',
jum kiter menabung kat tabung ayam.com.my

NenekPenne said...

asyik gambar ni jer..
bila nak update? muahahahahaa

Kasut Pink said...

Kdg2 beli benda yg kite suke ni mmg bg satu kepuasan yg amat sgt.. Nak2 bile kite da penat keje.. Dpt benda tu, Ya Allah gembira takyah nk ckp...Tido pon peluk benda tu..

Sara said...

Tul tu CT... kalu bleh nak yak pun nak bwk gak.

ni ada fav qoute for the day nihh

TAKPE LAHH. KALU AWAK TAK SUDI KTE PG DENGAN ORG LAIN

wakakakahhh...(larikk smbil heret linda, Ben ngn Shah skalik)

makcik rokiah said...

ni mesti kak sawa bawak hp baru masuk toilet kan..?

ade satu gak yang bes kak sawa..

"awak manis tu yang semut suka kat awak.."

muahahahhaha..

jom larik masuk dalam belon panas..