Tuesday, March 3, 2009

[takde criter]

big apple ..
tak cukup ni weih..
kak sawa : komen sket naper bentuk die jadik gitu ..?
kek pisang cokelet yang besh walaupun tak secantek maner.. [sendirik buat sendirik puji..ahakss]
kemas tempat boss 3 yang dah pindah lame ke melaka..
boss paling besh abad ini.. pindah siap ajak aku wat kroni [korang pon tau citer kan.com.my]
incik boss balik larr sini...!!

tengah kemas jumper nie.. aku rembat jek .. kakakaka..

nota kaki boss : aku takde crite .. internet konektion pon cam hampeh.. nak citer panjang2 pon kang tetibe diskonek..layan jek larr gambar2 tu semua ..

11 comments:

Sara said...

ehh cam best plak muffin tu. kasik post skt resepi die.

fatut laa cik kiah takde create new post.. koneksen t'ganggu ghopernyerr...

Kasut Pink said...

Tringat memori carrot muffin ritu.. Bile lg nie nk cam dedulu tu??

Kasut Pink said...

Tringat memori carrot muffin ritu.. Bile lg nie nk cam dedulu tu??

NenekPenne said...

ini bukan citer ker?

ada citer ka atau tarak ada citer..ini semua kategory citer.....

big apple punya donut sedap ker? tak penah pulak beli... nanti nak try belilah.... mana sedap dunkin donut atau this donut?

ada sorang kawan kat opis pnggil dunkin donut, donut dunkin.....

NenekPenne said...
This comment has been removed by the author.
NenekPenne said...

ini bukan citer ker?

ada citer ka atau tarak ada citer..ini semua kategory citer.....

big apple punya donut sedap ker? tak penah pulak beli... nanti nak try belilah.... mana sedap dunkin donut atau this donut?

ada sorang kawan kat opis pnggil dunkin donut, donut dunkin.....

Mr Sept said...

wahhh cik kiah dah pandai masak2 yer... cik kiah jom pi phuket!!!!

makcik rokiah said...

k.sawa,
nanti kalau koneksen ok saya post eh..

kasut-pink,
biler tu?ramal junction jum..wakaka

nek,
takder ape nak diceritakan larr nek.. letak gambar jek..

rasenye kan big apple lagi sedap dari d.donut

mr 9,
bang ko nak jadik bapak ayam ape?asek pi thailand jek..

basburokklang-banting said...

aku rs line internet kt cni mmg brengsek lar..bnyk mende nk citer ni tp koneksen x berape nk mencanak..nk romen blog korg pon kene kuar masuk 16x..

parkchoo said...

ahh cantik lobang donat dan rekahan pd muffin tu...

makcik rokiah said...

makcik bas,
kalau aku kuar masuk 16x tu dah tak leh nak romen..wakakkaa

cpc,
ape kes?