Tuesday, March 10, 2009

'huhu'



nama saya 'huhu' ..
saya tau saya sangat comel..sila jangan menjerit..!
hehehe..

saya tak sabar nak jumpe makcik baru saya..
pakcik saya kate saya bole jumpe makcik lepas saya dah tak menetek lagi..
saya tak sabar..
lepas Dafi takde..
makcik dah takde anak kucing comel..
so die tak sabar nak jumpa saya..

oke saya janji tak nakal dan membesar bagai juara..
cepat sket saya boleh jumpe makcik..

tapi seblom tu makcik kene kompom ngan makcik am aka housemate die
so nanti makcik am tak lah terkejut sangat bile nampak saya..

ok bye.

27 comments:

acu aza damia said...

comel nyer "huhu"...

Sara said...

rajin cik kiah nak m'bela anak kucing.

Benedict Bernard said...

kucing kecik2 memang comey.. dah besar rasa mcm nak buang je ke bawah dari tingkat 16 nie.. hehe.

NenekPenne said...

wahhh comelnya...cutenya...
aaaaahhhhhh..(menjerit)

betul cakap si ben... anak kucing ker, anak vavi ker, anak monyet ker, anak ayam ker anak itik ker, masa kecik memang semua nampak comel .. bila dah besau...sendiri mau hingatlah...

NenekPenne said...

kiah, nanti kita nak bela anak kucing tapi nak namakan dia hehe tak pun haha..ok tak? nanti bolehlah dia kawan dgn huhu cik kiah ni.... kah kah kah.. nama kahkah pun lawak gak kan... muahahahaa

makcik rokiah said...

officially blom jadik kucing kite lagi yer tuan2 dan puan2 semua..

tengok nanti die dah besar sket baru tuan die leh kasik sama kite..
tu pon kalau tuan dier kasik larr kan..

makcik rokiah said...

nek,
kahkah hehe ngan haha tu nanti leh join kumpulan sepah eh..
klakar larr .. hahahaha

parkchoo said...

klu jantan bole la jd anak ikan kpd anak2 kucing pak meon - si kecoh, si debab dan si comot. Say NO to Hugo kucing inchik eQ itew.. hehehe..

nek, nama kimak pun ok gak - klu marah senang nk carutz, muahahaha...

Sara said...

nama anak kucing korang ni tak komersil langsung. nak2 lg anak2 kucing pak meon...

kimak? bunyi cam jimak jerrr pak meon..

ouhhh tidakk... adakah aku akan di blacklisted skali lg pasni??

makcik rokiah said...

cpc,
tak tau jejanz or vetina ar fuckchoo..

kimak?? kalau suh makan tu leh wat ayat gini tak..
" jum kimak " ..??

tak pon.. cpc nak carik anak kucen die kat tingkat bawah tu leh jerit cenggini..
"kimak..! kimak..!"

muahahhaa.. ganaz...

k.sawa,
nama komersil camne?
siti,dayang nurfaizah or ziana zain..? ke HUGO??
hahaha..ampun bg eQ..

tersentap lagi ker kak sawa? bdk tu takde kot..hahaha..

NenekPenne said...

ya rabbi apa nak jadi dgn budak2 ni..... ha ha ha....

kimak? 'Pu' nya mana? tertinggal eh?

mcm cakap cikkiah.. kalau jerit dari atas masa carik kucing..

"PU kimak aku mana? oooo Pu Kimak, meh makan meh....." muahahahahahaa........

rileks laa sara, dia nak blacklisted permenda? ni blog cik kiah bukan blog budak itew....ha ha ha....

MaDihays{Ida} said...

nak nyelit gak.

cik kiah, nama huhu tu sgat comel,
huhu tu pun comel gak. tp bila dpt anak sndiri jgn plak bg nama camtu, anak kucing x pe..

eQbalzack said...

comei lorr...sesuai sgt dengan HUGo...hugo pun skrg horny jerr..fening2!

parkchoo said...

eQ, pak meon pun baru tau susahnya nk jaga kucing time dia horny.... bunyi semacam je, pastu bising lak tu nk berkongkek.

Tuari x tahan, pak meon hantar kucing tu gi bbrp rumah persundalan. Skang ni dia tgh sarat bunting..

makcik rokiah said...

pas ni leh buat persatuan tuan2 kucing yang horny..opsss..

"persatuan kucing2 horny" .. cpc leh lar post alamat rumah2 persundalan itu ye..kang senang tuan2 kucing hantar sana..

nenekPenne said...

@parkchoo: kira mcm pak meon ni ala2 bapak ayam gitulah....ha ha ha......
cian blog si kiah ni....dapat kawan2 otak blue....

citer pasal kucen tetiba pulak jadi citer lain.... adoila...

makcik rokiah said...

takpe nek lepas tension jap..

basburokklang-banting said...

wah..skrg dh x main anak ayam erk..main kucen plak..

eQbalzack said...

rumah persundalan??? mcm menariks jer pak meon...mcmane nak tau kucing kita tu horny ek? hehe

parkchoo said...

@cik kiah - taip "list sundal house" dn hantar ke 33233.

@ nek - bpk ayam, bpk kucing, bpk ikan segala bagai pun bole..

@eQ - klu had yg betina, dia akan menonggeng dan menadah. had yg jantan akan shi shi merata rumah. tp dua2 akan mengeluarkan sora horny yg maksudnya dlm bahasa kucing "mari berkongkek".

Sara said...

ermm pakcu.. pekata ko record sore time kucing tgh horny, pastu upload kat blog. senang diorang nak buat rujukan nanti. takpun kalu sesape t'ingin bleh gak laa buat ringtone. ahakzz

NenekPenne said...

@sara: that was a very good and genius idea....

kalau bunyi ringtone tu dalam keta okla lagi

kalau bunyi dalam komuter yang sendat dgn orang ramai pastu letak dalam beg yang byk pocket, pastu nyaring dan lama jer bunyi ringtone tu sebab lupa letak kat dalam pocket beg yang mana satu.... terkial2 mencari hp....pergghhh cuba bayangkan.....

♥miss zaza♥ said...

saya tak suka kucing
tp saya nak cakap huhu ni kucing yg sgt comel!!!!

Sara said...

kak penne-sore kucing tgh horny ok lg.. kalu sore pak meon tgh horny... ahhh lagu haru biru.., sorry eakk kte pinjam title blog kak penne kojap

basburokklang-banting said...

haha..sore pak meon horny kene kasi post kt blog dulu..nk dgr sama ada cukup mencanak ke x..

Kasut Pink said...

Giler comey ini kucen..

nenekPenne said...

@sara: suora pak meon pun ok gak...muahahha....

tak per, gunalah nama blog akak...promo freee....ahaks.... layarilah blog harubiru dan tinggalkan komen berunsur 18SX shaja...ahaks.... komen berunsur2 nasihat dan lain akan didelete...muahahahaha