Monday, March 23, 2009

susulan blog kasut merah jambu..

ni cerita asal



deq..
aku jumpe kete ni malam sabtu lepas kat petronas kajang silk ..
jalan nak pigi putrajaya..

giler ah..
persoalan nya..??

adakah pemilik kereta berkenaan seorang pekerja pam petronas?
ataupun bangla pengelap cermin belakang?
ataupun seorang perempuan yang belom baligh lagik..
coz dalam kete dia penuh dengan anak patung gantung sini sana...
jeng jeng jeng....

aku nak jek tolong kamu bakorkan kete berkenaan..
tapi disebabkan kete tu pon parking kat petronas..
ate giler kome ... ngan aku sekali meletop..!
kalau petronas doyan tunggal tu lain larr...
agagaga.. [ampun penunggu petronas itew..]

22 comments:

Kasut Pink said...

Wallawey, sah la empunya kete tu dok area2 cnie jer kan. Cinabeng.. da ar amek plat number aku, pehtu brani lak duk area2 cnie..

Ko x nmpk ke orgnyer wei? Klu gantung2 anak patung mst gugurl punyer kan.. Sok kami nk upah PI ar siasat sape punye kete ni, senang kami nk bakor nnt (aku ajak ko nnt,kite pi bakor sesame)... huhu

Kasut Pink said...

Ko sponsor minyak tanah tau... Aku dtg bw mancis jer..

makcik rokiah said...

sponsor minyak??
boleh.. stesen petronas aku bagi..
muahahhahaa..

aku pon rase dier duk area nih..
kamu nak kami cek ke??
ahaksssss...

NenekPenne said...

uih.... sabar wey.... *sambil hulur lighter*.....

ha ha ha...

ingat gegurl gantung patung2...sekali tengok jejanz daaaa (hagaknya la)

basburokklang-banting said...

sabor korang..sabor..sambil jirus minyak tanah lagi kasi marak..

makcik rokiah said...

nek,
hah bakar hujung tu..

haah kan..skali jejanz...arr koser..

makcik bas,
aku tengok The Reader teringat ko bik..hahahah

basburokklang-banting said...

erk..apesal ko tingat aku plak bik???aku tgk ape2 pon ingat ko..ahak2

makcik rokiah said...

si kate winslet tu jadik makcik bas..sama ngan kamu..
muahahhaa..

ko ingat kat aku ke?
uhuk terharu kiter..
aku ajak pi makan sop tak nak...huh merembes bik.

basburokklang-banting said...

bukan aku xnk..sesungguhnya aku sgt2 nak bik..tp time tu aku ade di bangsar...

Kasut Pink said...

Asal kamo x tunggu smpai orgnyer dtg? Untung2 ensem.. Tp giler ah kamo, berani amek gambo plat number ni dekat2..

makcik rokiah said...

naz,
sesungguh nya kamu terlepas drama swasta bertajuk "scandalku dan semutnya"
hahaha..

deq,
berani tak berani jugak larr..
kalau ikot firasat aku gegurl punyer kete nih..
pas nih jumper aku nak gores .. "cik kiah was here".. ok ek?

parkchoo said...

cik kiah check sket atas nama sapa kete ni. klu gugurl, sila ON MEON ok. klu jejanz, cik kiah amik la wat basahan...

btw, kete apa ni?

Sara said...

"makcik rokiah said... "
naz,sesungguh nya kamu terlepas drama swasta bertajuk "scandalku dan semutnya"
hahaha..

wakakahhh... k sawa laa yg paling haram skali. dok enterprem kat tgh2 diorang. sib baik laa time tu aku tak tau.. kalu tau harus gelak guling2 kat situ jugak.

p/s cik kiah : takleh lupa part tgh dok syok sembang, tetiba ranting ngn buah getah jatuh. mujur tak t'lompat time tu. melatah pun pd tahap yg bleh diterima akal

basburokklang-banting said...

hwuaaa..sesungguhnya aku telah tertinggal jauh..

makcik rokiah said...

deq ape kate mlm jumaat nih kite seround kat ramal junction kot2 jumpe kete ni balik...

ramai permintaan yang nak tau jejanz ke gugurl punye kete nih...

amacam deq ade berani?

makcik rokiah said...

kak sawa,
baru tau betape mencabarnye makan kat situ kan..

siap jadik orang tengah lagik..yang pasti kalau awak tak ikut kite takpe larr..kite pegi ngan orang lain..kakaka

Sara said...

yeszaaa... ayat cam manja2 gedik gitewww kan.. muahahaha...

len kali bleh laa org tu gi supping brg umah kat ikea sama2 lagik kot kan.. (larikkk....)

Kasut Pink said...

kak sawa ngan linda ni sibuk citer perihal sape ni? Semut la beli brg umah la tgk konsert la.. x phm betol la aku..

Ok linda, ramal junction nextweek.. Kite jejak sape empunya kete ni. hangin pulak aku jdnyer.. Betol2 mencabar kewanitaan aku nie!

Harap2 kete laki, aku nk tackle beliau smpai dpt..ngehngeh..

Sara said...

yg CT nak sentap ni nape eakk. ahakzz... trasa kerr?

Mr Sept said...

kalau nak bakau keta tu len kali ajak aku sekali yer cik kiah

Benedict Bernard said...

wah.. aku pernah nampak gak keter tew..

makcik rokiah said...

pinky pink,
sabtu depan?
adeh lmbt sgt..

k.sawa,
bior ler die sentap lebih..muahaha

mr.sept,
bole3..kalau buat jahat afdal beramai2..

ben,
ko pernah nampak ben???
giler misterius kete nih..