Monday, March 9, 2009

kalau aku stress aku suke buat perkara takde faedah

Rules: Use Google Image to search the answers to the questions below.
Then you must choose a picture in the first page of the results, and post it as your answer.

I am :makcik rokiah.

aku tak berapa nak kenal .. tapi name die same ngan nama jadi jadian aku..

I really want to go to : tanjung piai, pontian .. ntah kenapa nakkkkkkk sangat pegi..!


My favourite place : dapat layan hazelnut coffee ... 'mai secawan..' [opss..salah tagline]


My favourite thing : tak dapat lagik .. tapi masuk dalam my wish list ..

My favourite drink :



My favourite food : banyak sangat .. tapi ni salah satunya..

My favourite colour :

I was born in :

I live in :



My school/college :

My favourite story : aku tak pernah tengok cerita ni tak nanges..!

My hobby : had ni..penyakit keturunan belah mak oyah kot.. so bukan salah aku kan..

I want to be : rich..!!! [lantak korang lar nak kate ape..hahaha]
aku tag sesape yang stress.....
nota kaki boss : hye boss .. pening ke? hahaha..

8 comments:

Benedict Bernard said...

nak beli dslr ke cik kiah. beli lah. bole kita gi petik gambar sama sama dot com dot mai

Benedict Bernard said...
This comment has been removed by the author.
makcik rokiah said...

masuk wish list tau..
bile larr scandal aku nak belikan ni...

parkchoo said...

adakah cik kiah tidor pakai spentot mcm hommer simpson itew?

NenekPenne said...

@parkchoo: muahahahahaa....very the klakar one......

@cik kiah: rasa2 kalau nenek taruk wish list nenek, orang kata nenek perasan tak? he he he... eerrr kalau nak kata pun ada nenek kisah? ahaks....

NenekPenne said...

errr cik kiah tinggal kat kedai jual satay ker? ha ha ha...ooo rupanya kat kajang....adoi laaa very the slow hari ini nenek pickup....ahaks....

makcik rokiah said...

cpc,
lebey kurang lar..ahakss

nek,
terbuka nek...letak ler ape yang nek nak.. kekekeke..

Sara said...

ehh mke mak cik rokiah tu .. yg pelakon cte melati putih tu kan..? ahakzz...

baik ati scandal ko nak belikan yer cik kiahh