Monday, May 18, 2009

adakah saya suka memancing?

sabtu lepas sangat rajin pergi menjuinkan diri ke sini :


pertandingan memancing ye kawan2.. sila jgn banting PC anda..
percayalah..haha




yang penting umpan kene ada..



letak umpan siap2..


baru bole baling..
orang pancing panggil baling ke??
ahhh... lantak lar..



dah semua pon baling..
ikan dalam tasik pon pakat2 lar dengki menyangkutkan segala tali pancing yg ada..
ikut ati aku nak gunting jek..
**sila perhatikan abang baju cokelet dan abg topi biru**



memancing pon ade risikonya...
haaa... kan dah sangkut mata kail kat mata...
errr.. ngeri sey..
**sila perhatikan lagi abg topi biru dan si mangsa abg baju cokelet**
**abg topi biru : oo tadi aku punya tali pancing sangkut ko cekak pinggang... ni mata kail ko sangkut baik aku layan pancing..huhu**



nampak gayanya port tak berapa nak bes..
so kiteorang pon ronda2 port lain..



ahakssss..



ni ikan patin kan??






akhirnya nampak jugak orang dapat pancing ikan depan mata..
takde larr asyik2 sangkut jek...



otw balik umah singgah cuci incik bujal nampak orang main paintball..
geng..bile kita nak main???


jawapan kepada persoalan di atas : tidak sama sekali .. sekian noktah!

21 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

gi pancing tak ajak....

main PAINTBALL..? nak joinnnnnnnnn

(^_^)

♣♣ Yanie Putrajaya ♣♣

Kasut Pink said...

Kami tingin nk men paintball, jom cik kiah jom..

Sawa said...

org mancing ko layan ketik gmbo ehh cik kiah. cuba laa.. ketik had hensem2 skt.. ada gak makna nyerr...

parkchoo said...

klu mata kail sangkut kt skirt cik kiah pastu terlondeh, mesti ikan2 dlm tasik tu timbul, ekekke...

NenekPenne said...

alamak...pak meon punya gambar...handsomenya...phewittttt...

ha ah, len kali ketik yang handsome2 baru kita orang tergoda nak pi mancing sama.....

parkchoo said...

NenekPenne said...
alamak...pak meon punya gambar...handsomenya...phewittttt... << gamba otw gi P.kapas last year. lom lg tgk gamba bogel, agagaga...

Sawa said...

parkchoo said...
NenekPenne said...
alamak...pak meon punya gambar...handsomenya...phewittttt... << gamba otw gi P.kapas last year. lom lg tgk gamba bogel, agagaga...

die kalu gmba vogel ayat kena tuko jg gini plak..." =alamak...pak meon punya gambar vogel... ciputnyerr... wakakakahh
(larik kak penne larik..)

makcik rokiah said...

dah naseb orang pancing tak berape nak hensem kot...muahaha..

sori pak.. peace V

sapa mau paintball????
jum reramai..

makcik rokiah said...

APA???????
PAK MEON PUNYE CIPUTTTTT??????
muahahahahhaa...

Sawa said...

makcik rokiah said...
dah naseb orang pancing tak berape nak hensem kot...muahaha..
sori pak.. peace V

<< wahhh.. statement ni agak2 ada sesape nak t'guris tak cik kiah? kekekehh

parkchoo said...

Sawa said...

die kalu gmba vogel ayat kena tuko jg gini plak..." =alamak...pak meon punya gambar vogel... ciputnyerr... wakakakahh
(larik kak penne larik..)


<<< eh sawa tu taik lalat ler, ekekeke (xmo ngalah gak)..

makcik rokiah said...

wahhh.. statement ni agak2 ada sesape nak t'guris tak cik kiah? kekekehh

<<< sori ler pak seman, pak mail, pak guard semua... sori2 naik lori..

Cik AniS GalaxY said...

ooit cik kiah..
keje hang dok ketik gambar cowok ganteng jer la ek.

cik kiah....hang mmg sioooot..hehehe

SiMpleSmArtErMe said...

Banyak gambar vontot jer cik Kiah.. paparazi vontot kah?? ko buat kolek si vontot ehh cik kiah??

NenekPenne said...

Sawa said...

parkchoo said...
NenekPenne said...
alamak...pak meon punya gambar...handsomenya...phewittttt... << gamba otw gi P.kapas last year. lom lg tgk gamba bogel, agagaga...

die kalu gmba vogel ayat kena tuko jg gini plak..." =alamak...pak meon punya gambar vogel... ciputnyerr... wakakakahh
(larik kak penne larik..)<<<<< cepat sara.. *sambil bukak pintu keta* zooommmm 140 km/j

Benedict Bernard said...

aku pun nak main paintball

kiah kau turun tak nanti gi makan tomyam kat melawati ??????

Sawa said...

arghh emosi aku ni kang.. paintball ke, valleyball ke, pingpong ball... ke iteww sume cuma mainan dlm mimpi aku..
<< tensi acik tensiii...

a ahh kiah. ko turun tak?

makcik rokiah said...

pagi larr..
bile lagik nak beramas mesra ngan korang...

sila larr sambut kita dengan carpet merah dan tarian naga...

tak pon tarian vogel oleh pengetua...muahahahha..

Sawa said...

makcik rokiah said...
tak pon tarian vogel oleh pengetua...muahahahha..

<< Ben, Kiah .. sl ready dgn senjata masing2.. harus lensa2 DSLR iteww memfokus ke sitewww...

basburokklang-banting said...

ohh..klu ade tarian vogel nk ekot lah..

NenekPenne said...

bukan ker salah sorang penarinya itew ialah naz? muahahaha...phewitttt....