Friday, May 22, 2009

dinner @ Pha Pha Garden, Taman Melawati












*click to enlarge*

18 comments:

Sawa said...

2nd pic
-- cam laki bini yg makan tp tgh sentap. wakakakahh..

3rd pic
--mike2 iteww m'cekik sajer kojernyer.. cik kiah, akak ko nih gak laa yg sentiasa b'sedia dpn camera..ahakz

6th pic
--sian naz kena blocked. kekehh. akak2 ko nihh gler glamer.

7th pic
--PG.. ko tgh yak ehh

8th pic
--had paling haru biru kte rasa. sila fokus ke arah k penne & cCT. korang memang da bomb. Azik cam dah lupa bini..

had last
-- yg paling buat aku rs rindu nak jumpe korang lagik.. uhuhuu.

makcik rokiah said...

hahaha..
gile bengong dieorang ni semua..

makcik rokiah said...

abang azik nampak camera lupe bini sey...
sian bini die posing sorang2 kat belakang..
kakaka..

Benedict Bernard said...

gambar naz dgn cora mana mana makan pun selalu selah menyebelah

kiah semenjak dah ada SLR ni nampak mcm canggih plak. meh mai kampung aku lagi kita gi fetik2 gambo

makcik rokiah said...

kampung baru pon sekali sekala aku sampai...ni kan plak kampung gelam..adeh..

Sawa said...

wahhh.. kiah jer ko invite? aku pun ada dslr. taknak ajak aku kerr?? (tanye smbil cekak pinggang nihh ). kekekehh

Hzkeys said...

bukan lupa bini... tp ada skit masalah ngan kamera...

Argghhh.... ni semua kesan kena pukulan ngan geng mengong.....


But ya all da best.... thanks.....

Luv u all and my bini huhuhuhu.....

parkchoo said...

sesungguhnya blog ini sungguh mengguris perasaan ok!

makcik rokiah said...

dimanakah cpc sewaktu kejadian berlaku?

basburokklang-banting said...

2nd pic >> betul la tu..tgh sentap ngn laki den..kes kt bora dulu tu x settle2 lg..ekeke..laki den main kayu 3..

6th pic >> mmg giler glemer tul kkk2 den ni..

overall >> luv u all..muahh3..best..best..

*cian gmbr cik kiah xde..ekekeke

parkchoo said...

makcik rokiah said...
dimanakah cpc sewaktu kejadian berlaku?

<< kt rumah.. actually dh siap pakai santek2 nk ke sana tp rasa x sedap ati ditambah dengan kondisi gigi yg x berapa nk ngam...

cian kete needa n azik itew..

Kasut Pink said...

Nie best kat ganu lagikkkkk best.. Ade ku kesah..cak cak cak cak (amik aura kak nieta)... konfufus akak.. hahaha <--saje bg mereka2 yg x tau bingung sekejap...


Best..mkn best.. Tanks abg amir! Moga dimurahkan rezeki..Amin..

Benedict Bernard said...

aku pun rindu ganu gak.. ! sedap lauk kat umah xi ean tu, sedap dinner kitaorang semua.. yg tak sedap bila kena check out dari bilik aku yg serba glamour tew. argh..

NenekPenne said...

yuhoooo.... he he he....
suker kita tengok gambar kita yang posing ala2 gedik tu....

cik kiah tak ada dalam kamera sebab dia kan jurukamera....

ochee said...

sape yg cantik.. yg pake tudung itam.. baju merah tu aaa? bini azik ek?

ochee said...

terguris perasaan amber tgk blog ni.. huhuhu...

Sawa said...

parkchoo said...
<< kt rumah.. actually dh siap pakai santek2 nk ke sana tp rasa x sedap ati ditambah dengan kondisi gigi yg x berapa nk ngam...

--- mencik ahh pakcu. denda ko kat sup bangi nnti...

文章 said...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡