Thursday, May 7, 2009

Persidangan Tergempar di 'Sop Bangi'..

persidangan diadakan sejajar dengan tindakan ahli dun paka aka Cik Darah Manis yg jalan2 carik pasal di KL sambil men-shupping-kan diri di Ariani ..


sop bangi yg menjadi kegilaan ahli2 sidang..

persidangan diadakan dengan lancar tanpa rusuhan dan tindakan luar kawalan oleh ahli2 dun BTHO, Kepong dan Puchong apatah lagi ahli dun Jurong.. hahaha..


sambil2 tu bole cuci mata.. [pic taken by cik pink..sila salahkan die dan jangan bakor blog aku udah... peace V ]


sidang dipengerusikan oleh ahli dun tmn melawati...
dan dihadiri oleh :

cik pink aka ahli dun bkt mahkota aka sexcretary sop bangi .. [gila jawatan.!]
ahli dun cyberjaya aka pencatat minit aka muka busuk..!


ahli dun Bdr Pinggiran Putra aka bibik buat air .. [opsss air order sendirik lar..]
ahli dun kajang aka tukang menyebuk jek..
owhhh iklan lagik...ahakssss..
persidangan diadakan dengan lancarnya tanpa ada perasaan gores dan menang dan berakhir pada jam 1.30ptg kerana ahli dun paka tergesa2 ke butik ariani yg berhampiran ..
dan melayang beberape $$ untuk hari persandingan beliau..
opsss tak bley lebey.. kang tak surprise... !

27 comments:

Sawa said...

Arghhhh... saya selaku Dun BTHO yg amat kucintaikk... dgn ini berasa amat dukacita dgn makluman ke p'sidangan yg amat last menet..

(arghhh..emosi smbil tepuk2 meja...)

Sawa said...

korang ni mengesup smbil coci mata ehh.. scandal sape kah itewww??

makcik rokiah said...

hahaha..
YB kalau tak suke bole pie melawat orang sakit gigi kat hospital serdang itew yer..

makcik rokiah said...

owh itew bakal scandal cik pink yer..hahahaha...

tapi hari nie die tak manis..masam ade larr..

Benedict Bernard said...

wah dah nampak seri pengantin nye..

cik kiah.. aku jeles ni tak ajak aku.

SiMpleSmArtErMe said...

Wahhh.. butik Ariani di Bangi eh.. Al munawarrah & Ariani mana best??

Cik AniS GalaxY said...

oit...
nie ader mintak permission nk buat meeting x.
suke2 ati jer meeting kt gerai makcik lodah pak lepat.

iklan 2 lain kali letak byk2 sikit
hehehe...
jejaka kacak pilihan hati

Mr Sept said...

kakya dah kurus..niena nenong mukanya apsal nampak mengong??

basburokklang-banting said...

nasib baik persidangan kite aman damai..x jadi cam kt perak tu..huhu

Kasut Pink said...

Ah, kami sgt teruja dgn iklan kamo itu.. Die sgt cute occay! Ahaks...

Hrp niena x terguris kerana sangkaan beliau yg kami ingin memetik gmbr beliau...hahaha

parkchoo said...

time tu pak meon atas krusi doktor gigi yg sik lemaknya adalah lg sejengkal dr muka ni, arghhhh!!

so DUN Puchong x tergores dan menang nyer utk menghadiri persidangan tersebut.

NenekPenne said...

aaahhh blog ni tak best! ADUN Kepong nak buat rusuhan nanti....ahaks....

sampai ati korang...mencik aaahh

kalau pi ariani memang giler....

last time nenek ikut kakak gi kat Ariani KL tu, 2 jam kat situ jer... tapi nak cakap, once u pakai ariani punya tudung, sorry lah nak pakai tudung yang ala2 ariani yang rega 10 hengget tu.... confirm tak best...

NenekPenne said...

apa perasaan parkchoo bila nasi lemak berada sejangkal dari muka? heh heh heh

psssttt... cute pulak anak2 ikan siCT tu.... he hehe

Sawa said...

NenekPenne said...
apa perasaan parkchoo bila nasi lemak berada sejangkal dari muka? heh heh heh
--- eeii nak jerr aku romen lebih2 kat blog cik kiah ni.. tp sini open for everybody.. sl ctrl nafsu meromen anda yerr cik sawa

parkchoo said...

nek, nak je pak meon jelirkan lidah tp bila difikirkan gunting surgery kt sebelah doktor tu terus x jd, hehehe...

parkchoo said...

sawa - romen je mcm blog mak apak kita lgpun cik kiah kan amerika...

Sawa said...

cik kiah memang amerika, ko plak afrika.. (ahakzz). tp pengunjung2 kat blog glemer femes die nihh ahhh. kang ada yg t'guris lg dgn romen aku..

NenekPenne said...

@parkhcoo: akak rasa dia tak akan gunting parkchoo punya lidah tapi takut dia gunting 'lidah' kat bawah jer.... muahahahahaha

@sara: kenapa pulak? alah... biar jerlah... akak okey jer...... bab2 lucah kurang gores tapi bab sup bangi tu gores abis...uwaaaaa......

parkchoo said...

nek - lidah bwh tu terjelir sokmo, ekekeke..

sawa - ko jgn main barang afrika...

Sawa said...

NenekPenne said...
@sara: kenapa pulak? alah... biar jerlah... akak okey jer...... bab2 lucah kurang gores tapi bab sup bangi tu gores abis...uwaaaaa......
--- wakakahhh.. tak abis2 lg emosi k penne dgn sup bangi iteww. sok kalu 1 day kuar berita gerai tu musnah dijilat api.. dah tau dah sape punye angkara.
ehh... tetiba kinky plak rs part dijilat tu kann.. ahakzz.

parkchoo said...
nek - lidah bwh tu terjelir sokmo, ekekeke..
sawa - ko jgn main barang afrika...
--- brg afrika terbaik dr ladang ke pak meonn?? kekekehh
(psstt.. kasik masuk skt objek yg t'jelir t'julai tu pakcuu...)

makcik rokiah said...

kak needa:ntah saya pakai tudung seploh henget jek..ahaksss..

**pakcu seblom lalok di nirvana tu pastikan yg terjelir tu kasik frame dan pos ke csawa pon cantek..takde larr sedih sgt die nak buat laporan traffic... muahahahaha

Sawa said...

makcik rokiah said...
**pakcu seblom lalok di nirvana tu pastikan yg terjelir tu kasik frame dan pos ke csawa pon cantek..takde larr sedih sgt die nak buat laporan traffic... muahahahaha
--- woiii koserr laa. tak b'nafsu nak melayan objek t'jelir die yg level africa tu
(moga blog cik kiah tidak dipanah petir..)

basburokklang-banting said...

e'eh..sonoknyer korg beromen kt cni..
ni yg rase nk romen2 jgk ni..
err..keterlaluan x agaknyer ayt ni yer..

mrs redzuan said...

herm..mekasih la wat sumer yg sudi menjuinkan diri. sori last minit nyer plan...kite mmg suka cenggitu, sbb x selalu dtg KL, tetiba tersesat dan ada masa, terus teringat nak together2..sekejap pon jadikla.

pasal ariani tu, i would agree ngan kak penne. mmg bila da pakai ariani, bila masuk yg lain rasa x sama ngan ariani. kire berbaloi la beli, lgpon utk majlis...apa lah salahnya berbelanja lebih skit demi keselesaan...kan kannn.

hehe.

ayucute said...

alahhhaiii.... kalo dekat da pi da....

Sawa said...

ehh ayu.. nnti ko pg tak dinner kat KL?

shah said...

banyaknya iklan.......dapat untung tak?????