Tuesday, May 12, 2009

ini bukan blog cBen... peace V

acara makan2 disini sempena 1st gaji adeq 2..
lemon..

ni adeq 2 punye .. chicken black pepper with bean ..


ni aku punyer .. lemon chicken rice ..
[ya ampooonnnnnnn!!! sgt lar tak bole diterima tekak nan satu nih..]


ni aku tak ingat ape.. tapi had ni jek yg plg bes.


ice lemon tea



eskrem cokelet


adeq 2 dan kawan nya itew


ajak akak makan kene ade pakej nyanyi2 baru lengkap.. sambil2 bertenet free..
heh.bes.

nota kaki lemon : aku nasihatkan tak yah gie lar.. muahahahaha... mamak nan cheese satu..!!

12 comments:

parkchoo said...

cekodok ben jugak yg best...

Benedict Bernard said...

cik kiah dah beli SLR eh .. meh gi petik gambar samer samer

Kasut Pink said...

Slalu nk jejak yg kat the mines tp x jejak2, bile kamo ckp camni cancel la..

Wawa_Nadwa said...

alaa.
br ingat nk gi try mkn situ,
hahaha!
x best ek?
=P

NenekPenne said...

tekak ini juga tak boleh menerima chicken with lemon sauce..errrrrkkkk

wahhh cik kiah and kamera baru...

ayoohhh cepat siti, jom posing maut kita...ha haha...

bestnya kalau kita ada adik yang mcm ni..boleh minta belanja selalu....
(dalam hati adik, mesti tak best dapat kakak mcm nenek sebab kena banjer selalu...muaahahahah)

Sawa said...

ntahhh nyer. cheezy brownies cik kiah lg best kann..
<< ayat nak beli jiwa ko nihh. ape lagik.. sila blanjer akak ko nihh .. sop bangi 1. tp lps gigi kte yg kaco ni diarwahkan ehh. la nihh nafsu makan tak m'ghairahkan..

Mr Sept said...

Aku ni lidah melayu & kampung sikit...kalo mkn2 mcm tu x ajak aku pun xper...

Cik AniS GalaxY said...

makan byk cik kiah
cik kiah makin kaya skrg
dah ader SLR
pas nie petik gambar anis plak cik kiah...hahaha

SiMpleSmArtErMe said...

WAhh..jeles nengok SLR tuh...

shah said...

tempat tu memang tak sedap pun....pernah pergi yang kat Kajang tu....hampeh jer rasanya...

abanglong said...

salam..first time singgah. salam tuan umah dulu :)

makcik rokiah said...

mmg tak bes..tak rugi kalau tak gie..