Sunday, March 29, 2009

tutup kedai

tuan rumah sedang bertungkus - lumus menjawab soalan peperiksaan
sekian..

Saturday, March 28, 2009

orang itu sudah tua..

hepi 28th besdey to pakcik nizam...
hepi tue...
kekeke.. bile nak ajak coti2 mesia nih??

Wednesday, March 25, 2009

giler cheese ..


demi memenuhi nafsu serakah ambe nih..
semalam ambe buat oreo ciskek plak..
kalau ikot kate cacing belaan dalam perut ..mmg sedap dah..
skang lalu secret recipe pun dah tak heran...muahahaha
resepi cilok SINI

bawak bekal sket gi opis..

Monday, March 23, 2009

susulan blog kasut merah jambu..

ni cerita asal



deq..
aku jumpe kete ni malam sabtu lepas kat petronas kajang silk ..
jalan nak pigi putrajaya..

giler ah..
persoalan nya..??

adakah pemilik kereta berkenaan seorang pekerja pam petronas?
ataupun bangla pengelap cermin belakang?
ataupun seorang perempuan yang belom baligh lagik..
coz dalam kete dia penuh dengan anak patung gantung sini sana...
jeng jeng jeng....

aku nak jek tolong kamu bakorkan kete berkenaan..
tapi disebabkan kete tu pon parking kat petronas..
ate giler kome ... ngan aku sekali meletop..!
kalau petronas doyan tunggal tu lain larr...
agagaga.. [ampun penunggu petronas itew..]

Friday, March 20, 2009

update tuk nenek penne..

..komputer kene virus dowh..
..cilakak..!!


**sekian update untuk hari ini**
pesanan untuk kasut merah jambu : "awak manis hari ni..ahakss"

Monday, March 16, 2009

hari nak hujan .. jom kita balik

huh.
tadi ade orang perli kenapa aku nak sangat pegi tanjung piai..
ko pernah pegi ke halim hah??



ade satu mamat tu ajak pi thailand..
die ingat aku leh jual kot kat thailand tu..??



ade orang yang dah janji nak bawak aku gie comeran..
sape larr orang tu ek??
yan ko ade tersedak tak 2 3 hari nih??



pastu sabtu lepas pas balik kenduri umah shidah
amien, yan ngan aku tetiba jadik kroni nak wat rombongan ke langkawi
nak paw mamat tukang masak kat sana tu..


tapi....

boleh tak aku niat macam nih??


"sahaja aku tak nak jalan2 buang duet dengan niat nak kumpul duit..
nak beli bende ni.."




aku tak tahan sey hari2 kene bakor ngan member yg ade D80 tu..
huh.

Tuesday, March 10, 2009

'huhu'



nama saya 'huhu' ..
saya tau saya sangat comel..sila jangan menjerit..!
hehehe..

saya tak sabar nak jumpe makcik baru saya..
pakcik saya kate saya bole jumpe makcik lepas saya dah tak menetek lagi..
saya tak sabar..
lepas Dafi takde..
makcik dah takde anak kucing comel..
so die tak sabar nak jumpa saya..

oke saya janji tak nakal dan membesar bagai juara..
cepat sket saya boleh jumpe makcik..

tapi seblom tu makcik kene kompom ngan makcik am aka housemate die
so nanti makcik am tak lah terkejut sangat bile nampak saya..

ok bye.

Monday, March 9, 2009

kalau aku stress aku suke buat perkara takde faedah

Rules: Use Google Image to search the answers to the questions below.
Then you must choose a picture in the first page of the results, and post it as your answer.

I am :makcik rokiah.

aku tak berapa nak kenal .. tapi name die same ngan nama jadi jadian aku..

I really want to go to : tanjung piai, pontian .. ntah kenapa nakkkkkkk sangat pegi..!


My favourite place : dapat layan hazelnut coffee ... 'mai secawan..' [opss..salah tagline]


My favourite thing : tak dapat lagik .. tapi masuk dalam my wish list ..

My favourite drink :



My favourite food : banyak sangat .. tapi ni salah satunya..

My favourite colour :

I was born in :

I live in :



My school/college :

My favourite story : aku tak pernah tengok cerita ni tak nanges..!

My hobby : had ni..penyakit keturunan belah mak oyah kot.. so bukan salah aku kan..

I want to be : rich..!!! [lantak korang lar nak kate ape..hahaha]
aku tag sesape yang stress.....
nota kaki boss : hye boss .. pening ke? hahaha..

[perlu ke tajuk?]

aku mencari .. ape itu BAHAGIA ?? [aku=mati fikiran]

Wednesday, March 4, 2009

ahli2 akademi semua ..

perhatian : makcik sawa dan incik tadza tidak dapat menghadiri sesi umpatan kite pada malam esok atas sebab2 yang tidak dapat dielakkan..harap maklong.. die kirim salam muahhhh kat semua..
***
nota kaki nenek vouge d vass : nek ..kamu jangan nak ngada2 tak jadik eh.. kang kite takde member nak umpat mengumpat kang..
***
mood : susahnya nak telan bende nie..
***
lagu :
Yuna Deeper Conversation

Is your favourite colour blue?
And do you always tell the truth?
Do you believe in outer space?
I'm learning you

Is your skin as tan as mine?
Does your hair flow side ways?
Did someone take a portion of your heart?
Now I'm learning you

And if you don't mind can you tell me all your hopes & fears
And everything that you believe in
Would you make a difference in the world
I'd love for you to take me to a deeper conversation
Only you can make me....

I've let my guard down for you
And in time you will too

And if you don't mind can you tell me all your hopes & fears
And everything that you believe in
Would you make a difference in the world
I'd love for you to take me to a deeper conversation
Only you can make me....

And if you don't mind can you tell me all your hopes &
fears
And everything that you believe in
Would you make a difference in the world
I'd love for you to take me to a deeper conversation
Only you can make me....

Deeper conversation with me ( x3 )
Deeper conversation....

Does your name rhyme with mine?

Tuesday, March 3, 2009

[takde criter]

big apple ..
tak cukup ni weih..
kak sawa : komen sket naper bentuk die jadik gitu ..?
kek pisang cokelet yang besh walaupun tak secantek maner.. [sendirik buat sendirik puji..ahakss]
kemas tempat boss 3 yang dah pindah lame ke melaka..
boss paling besh abad ini.. pindah siap ajak aku wat kroni [korang pon tau citer kan.com.my]
incik boss balik larr sini...!!

tengah kemas jumper nie.. aku rembat jek .. kakakaka..

nota kaki boss : aku takde crite .. internet konektion pon cam hampeh.. nak citer panjang2 pon kang tetibe diskonek..layan jek larr gambar2 tu semua ..