Monday, January 5, 2009

argghhh.....

sangat lar kelam kabut nyer di pagi isnin ini...memo selambe jerk terabur atas meja.. sabor jerk lar aku kan.. kalau cuti bersalin kang camner lar gamaknyer..arghhh mintak nyawa..mintak nyawa..sangat kasihan sama ini makcik rokiah..
11 ari coti yg sgt lar berisi.. 4 hari cuti2 sgpore .. 4 ari lagik duk umah melayan kenduri kendarat sepupu sepapat sana sini.. belen lagik 3 ari melayan adek ku yang demam.. tak pasal2 kene balik awal coz mak oyah tak sabo2 nak ikut sekali ke kl telek anak kesayangan die tu..huh.. seb baek mak oyah dah balik segamat semalam .. so ari ni gie keje cam budak darjah 1 M sek.keb. seri bali chaah .. BLURR habes??.. standard kalau ari isnin punch card kaler merah.. hahaha.. boss lunch esok i belanje u sop bangi occay..??
selama 11 ari ni pon tak sempat nak bawak bujal gie car wash.. esok2 ar kalau sempat.. tak per larr setakat taik burung tu ok lagik aper..hak hak hak..
yan toyek sekarang tengah berjinak2 dalam dunia belogspok ni.. welcome3 .. pesanan tuk yan toyek .. jangan lupe perjanjian kite mase ngeteh kat warung awe mlm tu.. hang kalau lupe leh recall sama tintin.. wahh beshnyer bercanda kat kebun teh sambil2 makan strawberry cokelet kan yan..kan?kan?...
tadi ingat cam sempat nak upload pic masa kat orchid garden ari tu.. sekali pandang kiri kanan member sumer dah blah..adeh dah kul 6.45 petang..err doa aper lak aku nak bace dalam lif sorang2 nanti kang.. adios...

9 comments:

Dakjaat™ said...

akak .. letak la tajuk .. AKIBAT CUTI LAMA-LAMA..hahahahahaha! ;p

sabo ek .. tu la hasil cuti lelame neh .. :p

Benedict Bernard said...

mak ai.. dah besar mcm tu pun takut naik lif sensorang?

makcik rokiah said...

tol larr dakjaat..

ape pesen ntah kalau coti lelama balik jadik gini..

makcik rokiah said...

hang tak taw ben..

mcm2 crite yg terjadik kat lif aku tu..

uihh .. seram siot..

basburokklang-banting said...

ala cik kiah..ko coti bersalin nnt kompom ade yg tngg keje ko..meja clear je cam mmbr sblh aku ni..

makcik rokiah said...

haah lar..
kalau coti bersalin ade org tanggung kije..
hahaha..luper ar..

Sara said...

amboiii.. cpt nyer dah pikior psl cuti b'salin bagaii...

makcik rokiah said...

kiter kene pikior maju kedepan kak sawa..
**padahal kaweng pong belum..hak hak hak..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

cik kiah..
nak gak sup bangi tu
yg sebelah balai polis yg cik kiah citer tu kan

ha ha ha..gatai nak usha2 abg2 polis nih...kekekke

(^_^)

::_Yanie Putrajaya_::


*********************************