Wednesday, January 7, 2009

kejadian pada suatu hari

korang pernah tak gie kedai beli top-up selamber kambeng jerk pakai baju tido kelawar dengan rambut megi mengerbang pastu terserempak ngan mamat hensem gilos yang pernah admire ngan korang mase zaman sekolah dolu2..??


cik kiah pernah..


hahaha **gelak guling2...mase tu rase cam nak terbang jek ngan baju kelawar tu..



agak2 dier dah kawen blom ar skang..?? pesal lar ko hensem sangat weih....??

ok dah..balik alam nyata...!!

saya makcik rokiah selambe rock kapak balak nak welcome to ah pak choo aka ah pak pengetua akademi **** yang baru nak can mali can o oi dalam arena blogspot ini..pas ni leh ar kite mencarutz kat blog lelain secara berjemaah.. jangan lupe pesan pada naib pengetua yang lupe jalan balik tu.. sedar2 lar diri yg dah tua tu balik lar kepangkal jalan..dah larr buat blog pastu lupe password..hahahaha!!!! i mish u nenek..!!

37 comments:

basburokklang-banting said...

aku prnh bik..pki bj klawar nek motor lg..berangin jer tiak aku..ngeh3

upe'y nenek penne tu lupe pswrd erk..ptt la x jmp jln pulang..mari gelakkan dia secara berjemaah..lebih afdal gamaknyer..

makcik rokiah said...

hang taw takpe bik..
tu lar pasal blog sampai 2 tu.. lupe password!!...kekekeke..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

haih cik kiah uits
awat jadi lagu tu...?
ang teguq dia tak?

kalau cik yanie la...
mahu tutup muka dengan rambut maggie tu

ha ha ha.....

cik yanie lak..pantang nampak mamat ensem kat bank islam..mesti nak usha2 main mata

kekkekke

(^_^)

::_Yanie Putrajaya_::


*********************************

parkchoo said...

sib baik cpc sentiasa mekap dulu lapan inci seblom kuar rumah so insiden2 sebegitu x lah berlaku.

memaceh wish welkambing kt kita. cian nek penne kita, maklumla dah senja2 ni. so apa nama blog terbaru dia?

Benedict Bernard said...

isk nek penne lupa password. patut lah id baru.. welcome welcome.. nanti kasi link baru kita add dia kat vip list kiter.

mrs redzuan said...

kisah yg ngeri tu...hehehe.

makcik rokiah said...

kite tggu jerk lar kemunculan nenek penne yg vouge d vass tu yek kawan3.

makcik rokiah said...

uishh yanie itew..

len kali ajak cik kiah same2 usha abg benk tu noh..tak baik sorang2 kurang afdhal..

Sara said...

Lorrr.... malunyer cik kiahh.

Welkambing gurun laa buat pengetua akademi P0** iteww. meriah dahh blogsepot kte. masing2 dah dpt mood setan sml.

P/S: Cute plak pic cik kiah dgn aksi t'golek tu..

basburokklang-banting said...

kak sawa jgn puji cik kiah lebey2..kang di terus bergolek smpi ke alamanda plak..

eQbalzack said...

pix kat atas tu meroyan ke linda??? hehehe

makcik rokiah said...

>> haah kak sawa..
habes semua setan kuar tanduk..ketua dah masuk klas lar katekan..

>> bik biler kite nak golek2 kat alamanda ek..budak unisploh tu senyap jerk..lupe jalan balik jugak ke dia tu?

>> hahaha..aku soker ayat meroyan tu bg eq..

basburokklang-banting said...

tu ar pasal..aku rs dak unisploh tu dh lupa jln pulang..aku nih cam dh gian jer nk meronggeng..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

cik kiah...
tgh hari ni cik yanie nak lepaking di sekret resipi
nak pi beli kek besday

mau ikut kah?

hahhahhaa

(^_^)

::_Yanie Putrajaya_::


*********************************

makcik rokiah said...

nak3...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

makcik kiah

ko belanje ek
he he he

nak pi beli kek besday jer nih..
pastu terus balik ke opis..

hehhehe

(^_^)

::_Yanie Putrajaya_::


*********************************

[yAN!e][pUTraJAya] said...

makcik kiah

kasi no tepon kat cik yanie
nanti mana la tau kot nak wat gather2 bloggers putrajaya

leh jemput awak~hehhe...baik la aku panggil cik kiah dengan panggilan AWAK

(^_^)

::_Yanie Putrajaya_::


*********************************

makcik rokiah said...

yanie taw opis kite kan?

fon kat general line jerk pastu sambung kat linda bahagian pengurusan....

opsss..senyap2 sudah..

Sara said...

gi tempek no tepon linda @ bhgn pengurusan dpmt iteww kat dlm toilet jejanzz off nehh.. kekekehh

basburokklang-banting said...

jgn lope tulih atas tu jejanzz wanted...muahaha

makcik rokiah said...

amvoi korang...
sesoker ati cik rokiah jerk noh..

parkchoo said...

jgn lupe gak tempek kt dlm bas burok tu naz...
"masuk dalam lg bang, dalam dalam lg"

Benedict Bernard said...

alo bole cakap dgn LInda..

waaaaaah.. mcm kenal je..

linda copykan cd tu antar kat arie n ayu bole? nanti aku belanja kau makan sop bangi..heheh

basburokklang-banting said...

kan den dh kate..bas burok b'guna..
dlm lg bang..dlm lagi..kosong tu..muahaha

ben @-- agak2 bile nk banjer cik kiah sop tu..bole nyendeng2..hak2

makcik rokiah said...

nak burn kan ke?
tengok arr kalau aku senang..lalalalala..

Benedict Bernard said...

ala cik kiah santek lawa.. dah lah kita tak mintak duit royalti tempek gambr.. jgn lah berkira no. kang ayu keluar kalkulator kang.. hehehee

bole lah cik kah santek lawa cute mute.. meh atok timang meh.. maak beraaat..

basburok - bole jeeek.. tanpa kau yg melazer lazer kurang plak nanti kemeriahan sop bangi tu..

makcik rokiah said...

wah..atok marah ker?

sabtu kang kite gie lowyat borong cd..

saper lagik nak.. angkat keyboard cepat..!

1 cd aku charge rm sploh pengahantaran percuma..hahaha..

Sara said...

Iskk pengetua ni.. bab suruh masuk ke dalam lg tu ske sangatttt....

makcik rokiah said...

kak sawa lek prektis kat bedsheet purple tu yek..

parkchoo said...

aah sawa make sure dlm botol susu anak2 ko tu letak ubat batuk sket, senang dorg terlena. x lah terganggu sextiviti ko ngan tadza.

bibik ko tu plak soh dia gi dangdut, subuh kang baru balik.

p/s: xleh melucah kt blog sawa, inchik tadza ada. Semoga blog cik kiah tidak dipanah petir, aminnn...

makcik rokiah said...

aduh..
adakah blog aku menjadi platform pelepas napsu serakah kepada pak pengetua..?

Sara said...

Lorrr.. kat sini rupanye korang melepak buat diskusi. hehehe tak pasal2 blog cik kiah jd mangsa

Pakcu-memang pong... kdg2 jenuh aku tggu dak2 tu tido. last2 ilang mood ambe.. semoga blog cik kiah tidak dilahanazzz...

CikKiah-purple itu romantik kan... bleh menaikkan berahi.. wakakahh.. nnti kena banned blog cik kiah ni..

zay said...

cettt...anak sedara aku nama rokiah anak pak mat ngok ngek tu mengutuk aku rupanya.... sabar sabar.... muahahahaha....

alah miss auntie konon, pi singapore tak hajak......next time aarrrr........

tu laaa sekali lama tak buat blog, lupa password, hampeh tul.....

oit kita tua2 pun maintan vogue laaaa..... *sambil jalan2 pakai kasut tumit tinggi 3 inci baru beli*.....he he he...

zay said...

korang pernah tak gie kedai beli top-up selamber kambeng jerk pakai baju tido kelawar dengan rambut megi mengerbang pastu terserempak ngan mamat hensem gilos yang pernah admire ngan korang mase zaman sekolah dolu2..?? >>>>> nenek jawab..tak penah sebab nenek sentiasa vogue....

dalam hati mesti mamat hensem tu kata, sib baiklah aku tak amik minah ni jadi makwe aku...muhahhahaaa...sian kat cik kiah.....

zay said...

i miss u laa wey my niece Ms. Rokiah ratu kebaya...errrr ratu rambut megi mengerbang.......

[yAN!e][pUTraJAya] said...

sejak biler nama ROKIAH tukar lagi LINDA nih...aahhahah

bukan LINDA OFF oke..kekkeke

(^_^)

::_Yanie Putrajaya_::


*********************************

ayucute said...

cik kiahh.... cik kiahh...

apsal ko tak pakai baju pink yg 2hr 2 mlm yg tak basuh tue... muhahahhahaha