Tuesday, January 6, 2009

saya nak balik..

kalau semalam blur..hari nih double double blur.. ari nih punch card merah lagik.. tapi ari ni sempat masak telor dadar sama brokoli campur..nyummi nyummi..so takder arr cam ayam berak kapor jerk kat cafe.. 5 ari seminggu 4 minggu sebulan 12 bulan setahun asek2 lauk yg same jerk..

tadi sempat kene tegur pesal muker merah jerk petang2 nih.. ni sebab tahan marah lar.. sengal ...baldi..mangkuk 2 ringgit..berus jamban tol sama itew mangkok2.. huh.. tettttttt........... arr malas ar..!!


boss kicik pon ade tegor.. 'cik kiah **bukan nama sebenar.. dah kul 5 ni pesal tak balik lagik..??' 'ari ni punch card saya merah boss..so saya balik lambat kaber yang lambat pagi tadi'....hahaha sangat larr jujur lagi insaniah tol makcik rokiah nih.. skali dier reply 'ala selalunya 4.30 dah takde..' cilakak!!.. dasar orang brutal ni kalau buat baek pon orang pandang jahat kan??..huh!.. takpe redha jerk ..


skang dah kul 5.40petang sayer nak balik.. semalam nek lif sorang2 rase semacam jerk..adios..

kalau engkau masih muda

beruntunglah engkau

kerana engkau masih mempunyai banyak masa

untuk membuat mimpi jadi nyata..

kalau engkau sudah tua

bergembiralah engkau

kerana engkau telah melalui

semua payah dan getir kehidupan ini...

sumber : IKIM.fm ** cik kiah layan IKIM beb..!!

23 comments:

Benedict Bernard said...

cian cik kiah.. kerja elok elok..

makcik rokiah said...

baek atok itew..

basburokklang-banting said...

ala cik kiah..klu kaber blk lmbt pon punch card ttp kaler merah..x tukar kaler itam..ngeh3..

makcik rokiah said...

at least aku berniat baek bik..
suci murni lagik..

eQbalzack said...

tak puas2 lagi ke berposing kat singapore ari tu linda...hehehe

makcik rokiah said...

gamba yg kite burn ari tu ade 6 cd sumer nyer..

hahahhaa..

muntah darah larr abg eq tengok kang..

parkchoo said...

hai cik kiah, salam perkenalang...

Sara said...

apakah motif cik kiah b'tenggek kat tepi tiang iteww??

ehh pengetua academy tuttt ada kat sini... (smbil gosok mata cam tak caya..). pakcu ko nak meluaskan ilmu & kepakaran ko kat sini plak ke??

makcik rokiah said...

ah pak pengetua...!!!
aduh..kangen sih sama kamoo..

makcik rokiah said...

tak de motip arr kak sawa..
model tak berbayor ni tak kesah amek gambar tang mane pong..ahakss..

Dakjaat™ said...

tengok gambar perempuan peluk tiang tu kan ..


rasa nak jer nyanyi lagu ni ..


siapa sejambak mawar merah ..
harum dikamar hatiku ...


kehkehkeh! ;p

Benedict Bernard said...

tumapng bentang red carpet untuk pengetua.. welcome welcome!!

makcik rokiah said...

lagu ape tu dakjaat..
tak fofular pon..

makcik rokiah said...

i like to move it move it...
**sambil gelek2 kat red carpet..

parkchoo said...

**lempau doposen kt cik kiah yg tgh petik gambau tertonggeng itew**

bumper power beb, menetek!!

ooopsss..............

makcik rokiah said...

err..itew blom tengok basburokklang-banting lagik..
harus lempau doplohlimasen..
**kus semangat nick budak nih..

Benedict Bernard said...

lum bumper ayu lagi..

Lariikk!!!

parkchoo said...

dak basburokklang-banting tu keje konduktor ke??

mesti dia selalu jerit cenggini kt penumpang:
"haaa, masuk lg dalam bang, dalam dalam lg. kt luar ni ramai lg nak masuk"

ekekekeke....

makcik rokiah said...

kompom..!!

masuk bang..celah bedah pong boleh..!!

Benedict Bernard said...

jap lagi bus burok baca terpekik lar.. hehehe

basburokklang-banting said...

woit!!!!!!!!
ni nk pekik ni..kan main kutok den ha..
burok2 pon bas ni berguna tau..
klu xde bas burok ni, jln kaki la gamaknyerrr...

den maposen den xmo..maploh hengget den mau..

basburokklang-banting said...
This comment has been removed by the author.
[yAN!e][pUTraJAya] said...

cik kiah...cik kiah...
haih...
sabor je ler

lain kali kalau masak lebih
roger2 sket kat orang di kompleks JPM nih ek

kekkeke

(^_^)

::_Yanie Putrajaya_::


*********************************