Thursday, January 15, 2009

[tak jumpe tajuk]


pagi tadi opismate tunjuk kan gambar kaweng dier..
arr bosannyer...

tengahari tadi opismate lain puji kakak yang title 2nd hand tu pandai masak...
arr boring nye..

petang tadi exhousemate crite die baru beli kete baru pesen bontot terlebih..
arghhh nyamfah nye..

me?
still duduk kat partition opis ni dan ngah sebuk carik idea nak letak tajuk ape kat entry ni..
ha ha ha ha...........

arghhhhhhhhhhh...
rindu kat mak..
balik kampung kang nak blaja buat kek pisang.....
dah lar..nak balik..
papai

21 comments:

eQbalzack said...

keta bontot terlebih?? keta apa tu cik kiah....gue nak beli la...

Sara said...

kek pisang mak cik kiah superbb ke? jgn lupa post kat blog recipe die eakk... kasi lawan skt si naznenaz punye cekodok sardin

conf gak ambe.. ape jenis keta yg vontot die terlebih

hyfa hasan said...

wahh..kek pisang...
nanti kasi lah ckit..nak rasa..ehhee

Benedict Bernard said...

kek pisang aku nak sket ooooiii...

keter vontot terlebih tu keter apa cik kiah.. tak pernah dengor!

basburokklang-banting said...

pak meon mst suke kalo vontot2 lebih ni..hak3

makcik rokiah said...

>> bg eQ..
pesen kete bontot = MPV
had jenis ni kan kalau masuk parking pesen bontot terlebih.. org sebelah kene amek side lebih sket..

>> kak sawa mak kite buat kek pisang pakai minyak jerk kek die dah gebu gebas.. so balik ni nak pi blaja .. **skang mud wat kek ar kak

>> hyfa..
kang kalau jadik makcik pos laju eh..kekeke

>> ben ..
kat hang kek pisang tu aku post kat blog jek..muahahhahaha..

makcik rokiah said...

>> bik..
pak meon tu ape jenis bontot pun dier soker..!

Sara said...

Moga2.. vontot kuali pak meon kte tolak tefi.. wakakakahh. mane die eakk??

basburokklang-banting said...

pak meon lom masuk lg..kang dia masuk hbs la blok cik kiah dibuat tmpt lps gersang..muahahaha

parkchoo said...

amvoi2 pencarutz2 sekalian alam... nnt x semena-mena pak meon kena bermuhabalah, ekekeke...

Pak meon tgh berduka ni, ada org sondol bontot kita, i mean bontot kete kita. Bak kata sawa, keji sungguh!

makcik rokiah said...

teruk ke cpc?

basburokklang-banting said...

ya..sggh keji itew or main blkg..itu bkn kete vontot lebih kan..

Sara said...

Lorr siannye. keji sekeji keji nyer org tu pakcu. tiada yg keji melainkan keji semata-mata..

Benedict Bernard said...

kesian vontot pak meon kena sondol. kalau vontot keter aku kena sondol *padahal aku takde keter* confirm aku mencarut 7 ribu perkataan dan semua perkataan lucah yg sewaktu dengannya..

parkchoo said...

@cik kiah - layari la blog Pak Meon

@bas burok - itu kete vontot mantap!

@sawa - semoga lori itew tidak dilaknati Allah..

@Ben - ko tolong carut kt driver tu on behalf aku, hehehe...

ayucute said...

cikiahh.... ye kew wat cake pisang...

haku takut ko wat kek pisang kat secret recepi jekkkkk... ekekeke

makcik rokiah said...

kak yu..skang mud rajin taw..
jgn padang kite takde sik lemak..!

Sara said...

"jgn padang kite takde sik lemak..." cam best plak peribahasa tu.. yeahh.. majulah sik lemak masing2 demi akademi..

makcik rokiah said...

sentiase maju kedepan kak sawa..
tak pernah mundur..
muahahahahaa..

mrs redzuan said...

adus...kelako la korang neh... ahahhaa. ilang openat den bila baca komen kawan2 yg ntah kehaper2nyaaa....hahahahaha

[yAN!e][pUTraJAya] said...

makcih kiah uit
dah buat kek pisang
tak gheti2 nak hantaq sket kat kompleks JPM nih?

hehhehe

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************